Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İstanbul’da üretmek zor

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Tanıl Küçük, “Yaşamanın yanında, İstanbul’da üretim yapmak, İstanbul’da sanayici olmak da giderek zorlaşmaktadır” dedi. İstanbul Sanayi Forumu Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuşan İSO Başkanı Küçük, İstanbul’un hem nüfus olarak hem de sanayi olarak Türkiye’nin merkezi konumunda bulunduğunu kaydetti.


IMF politikalarını seçimle değiştirebiliriz

Türkiye Ziraatçiler Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, erken seçimin, tarım sektörüne zarar veren IMF politikalarının değiştirilmesi açısında

İTO: Halkın seçmesi krizi önler

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, erken seçim kararı verilerek piyasaların yükselmeye hazır tansiyonunun kontrol altına alındığın


  ‘Telekazığın’ iptali için imza kampanyası

Tüketiciler Birliği Türk Telekom’un zamlı tarifesinin iptali için Ankara Abdi İpekçi Parkında imza standı açtı.


  Çukurova doğalgaz ihalesi Temmuz’da

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım bölgesi olan Çukurova bölgesinin doğal gaz dağıtım ihalesi Temmuz ayında yapılacak.


  TL’ye dönüş 2009'da

Bakanlar Kurulu, paradaki ‘’Yeni’’ ibaresinin 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren kaldırılmasını ve yeniden ‘’Türk Lirası’’na dönülmesini kararlaştırdı.


  Alternatif ürün yetiştirene destek

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki 11 ilde tütün üretiminden vazgeçip alternatif ürün yetiştiren üreticilere destek sağlanacak.


  Kaçak petrol piyasaya markerle dönecek

Ulusal markerin ekleneceği akaryakıt türleri arasından jet yakıtı çıkarılırken, tasfiye edilmiş kaçak petrolden teknik düzenlemelere uygun olan akaryakıta ulusal marker eklenecek.


  Tekstil ihracatı yüzde 19 arttı

Tekstil ile hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinin önemli merkezlerinden Bursa’dan yılın ilk 4 ayında yapılan ihracat, tekstilde yüzde 18,9, hazır giyim ve konfeksiyonda ise yüzde 8 oranında arttı.


  Seçim turizmcileri korkutmuyor

Türkiye’nin en büyük gelir kaynaklarından biri olan turizm sektörünün temsilcileri yaz aylarına denk gelecek olan erken seçim kararının turizm gelirlerinde herhangi bir kayba sebep olmayacağını belirttiler.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004