Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Şampiyon gibi karşılandı

Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet sarı-lacivertli taraftarları sevince boğdu. Fenerbahçe kafilesi Samandıra Tesisleri'nde adeta şampiyon olmuş gibi karşılandı. Meşaleler yakarak futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Samandıra Tesisleri'nin önünü adeta karnaval yerine çevirdi.

SAMANDIRA'DA KARNAVAL

Samandıra Tesisleri'ne gelen bini aşkın taraftarın oluşturduğu kalabalık nedeniyle takımı taşıyan otobüs tesislere güçlükle girdi. Meşaleler yakarak futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Samandıra Tesisleri'nin önünü adeta karnaval yerine çevirdi. Tesislerin içerisine giren taraftarlar, kamp binasının girişine kadar takım otobüsünün çevresinden ayrılmadı. Futbolcular ve teknik heyet tesislere güçlükle girdi. Futbolcuların tesislere girmesinin ardından futbol takımı idari menajeri Volkan Ballı, taraftarlara hitaben bir konuşma yaparak taraftarların tesislerden çıkmasını sağladı.

JANDARMADAN YARDIM İSTENDİ

Takım otobüsünün tesislerin yakınında taraftarlarca sarılmasına futbolculardan Tümer tepki gösterdi. Taraftarlara, ''Çok geç oldu artık evimize gidelim'' şeklinde sözler söyleyerek taraftarların otobüsün önünü açmalarını isteyen Tümer, tesislere girene kadar otobüsün ön bölümünde yer alarak sinirli ifadelerle taraftarları izledi. Takım otobüsünü saran taraftarlar coşkulu bir şekilde tezahüratlar yaparak otobüse vurunca, yan camlardan biri kırıldı. Tesislerdeki güvenlik görevlileri ve tesislere gelen jandarma ekipleri taraftar izdihamını gecenin geç saatlerinde önleyerek, tesislerin önünü boşalttı.

07.05.2007


 

Kezman: İşte gerçek F.Bahçe

Yıldız futbolcu, akım halinde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, ''Patlamaya hazır bir bomba gibiydik. üç puan için ölebilirdik. Gerçek kimliğimizi ortaya koyarak kazandık" dedi.

Fenerbahçeli Futbolcu Kezman, Beşiktaş karşısında gerçek bir takım kimliği ortaya koyarak, galibiyete ulaştıklarını söyledi. Yıldız futbolcu, yaptığı değerlendirmede takım halinde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, ''Patlamaya hazır bir bomba gibiydik. üç puan için ölebilirdik. Gerçek kimliğimizi ortaya koyarak kazandık. Önümüzdeki maçlarımızda da aynı performansı göstererek, sahadan galibiyetlerle ayrılmak isteriz'' dedi. Kezman, Fenerbahçe forması altında çok fazla gol atarak takımına katkıda bulunamadığını, ancak kritik gollere imza attığını kaydetti.

GEÇEN YILKI HATAYI YAPMAYIZ

Fenerbahçeli oyuncu Serkan ligde kalan 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak şampiyon olmak istediklerini ifade ederek, ''Önemli olan kazanmaktı. Rakibimizle aramızdaki puan farkı 5'e çıktı. Ancak geride 3 maçımız var. Geçen yıl yaptığımız hatayı bu yıl yapmayacağız'' şeklinde konuştu. Bu arada, futbolculardan Deniz, maç bittikten sonra takımdan önce stattan ayrıldı. Çocuğu rahatsız olduğu için yanına gitmesi gerektiğini söyleyen Deniz, polis korumasında stat dışına çıktı. Polis nezaretinde stat dışında taksi bekleyen sarı-lacivertli futbolcu, taksi gelmediği için çevik kuvvet otobüsüyle ana caddeye kadar götürüldü.

07.05.2007


 

Zico Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini aldı

Süper Lig'de Fenerbahçe Beşiktaş'ı 1-0 yenerken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Antunes Coimbra ''Zico'', Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ise Fenerbahçe'ye ilk kez kaybetti. Brezilyalı teknik adam, takımının başında daha önce çıktığı 3 Beşiktaş maçında 2 beraberlik, 1 de yenilgi görmüştü. Fransız teknik adam yönetimindeki siyahbeyazlılar ise Fenerbahçe ile daha önce yaptığı 5 maçtan 2'sini kazanmış, 3'ünde berabere kalmış ve hiç mağlup olmamıştı.

07.05.2007


 

Umudu kupada

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, derbi maçta istedikleri sonucu alamadıklarını, ancak şampiyonluk ümitlerinin sürdüğünü söyledi.

Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Erdoğan, ''Şimdi ilk hedefimiz kupayı kazanmak. Ligde de bir yandan şampiyonluk ümidimizi korurken, en azından 2. sırayı elde ederek Şampiyonlar Ligi şansını elde etmek için de son 3 maçımızı kazanmak istiyoruz'' dedi.

Derbinin hakemi Fırat Aydınus hakkında fazla konuşmak istemediğini dile getiren Erdoğan, ''Herkes, gerek televizyondan gerekse sahada bizzat izleyerek duruma şahit oldu'' dedi. Erdoğan, sürekli hakemler hakkında konuşulduğunu, bunun da hakemleri şartlandırdığını vurgulayarak, ''Onlar da nihayetinde bir insan. Sürekli ileri geri konuşulması, hakemin peşin hükümlü yanlış kararlar vermesine neden oldu'' diye konuştu.

07.05.2007


 

Altın fırsat..

Fenerbahçe Zico'nun dediği gibi ligin çok önemli bir anında çok önemli bir galibiyet aldı.. Fenerbahçe bu maçta, zor anların takımı ve kaliteli futbolculara sahip olduğunu bu galibiyetle herkese gösterdi. Ligin bitimine 3 hafta kala puan farkını 5'e çıkararak şampiyonluk yarışında büyük avantaj kazandı. Bu öyle büyük bir avantaj ki, 3 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik bile ona şampiyonluğu getirecek. Artık bütün ipler Fenerbahçe'nin elinde. Beşiktaş derbisi önünde adeta "ölü takım" olarak lanse edilen Fenerbahçe, derbide kendisinden beklenilenin üzerinde bir mücadele ortaya koydu. Kaleci Serdar'dan son adam Kezman'a kadar herkes iki kişilik oynamaya çalıştı. Özellikle Tümer, Beşiktaş taraftarının ıslıklı prostetosundan hiç etkilenmedi ve oynadığı akıllı futbolla arkadaşlarına cesaret aşıladı..

Bu galibiyet son maçlarda alınan kötü sonuçlar yüzünden umutsuzluğa kapılan Fenerbahçe taraftarlarını ayağa kaldırdı. Artık bu haftadan itibaren tribünlerde yeniden şampiyonluk şarkıları söylenecek. Zico, ekibini son 3 maça daha sıkı ve disiplinli hazırlayacak. Bu hafta tarafsız sahada oynanacak derbide Trabzon önünde alınacak bir galibiyet sarı-lacivertlileri mutlu sona ulaştırabilir. Ancak Kezman'ın sarı kart cezası yüzünden forvette yine sıkıntı yaşanacak. Zico, Semih ve Deivid ikilisinden birine görev vererek bu boşluğu doldurmak isteyecek. Fenerbahçe eline geçen bu altın fırsatı tepmemek için Trabzon engelini mutlaka geçmeli..

Erol DOYURAN

07.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004