Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Ağar ve Mumcu’ya

DYP ile Anavatan’ın birleşme gayreti içine girmesi bana yeni bir heyecan verdi. Hemen yeni oluşumun genel başkanı olarak Mehmet Ağar ile bir röportaj yaptım ve kendi görüşlerimi de iki gün üst üste bu köşede yayımladım.

Öz olarak; birleşik partinin ilan edeceği milletvekilleri adaylarının insan sermayesi olarak kalitesi benim birleşik partiye esas bakışımı tarif edecek.

* * *

Bu yazılar gazetemde yayınlanırken, okuyuculardan büyük miktarda e-mektup geldi. Belli ki, insanlar bu yeni gelişimi merak ediyorlardı.

Görüşler çeşitli ama çok fazla sayıda insan ortak bir noktaya parmak basıyor:

Gerek DYP gerekse Anavatan 27 Nisan günü cumhurbaşkanı seçimine katılmayarak demokrasi sınavında büyük yara almışlar! Gece gelen anlamsız muhtıra ile birlikte iki partinin de asker sultası altında hareket ettiği zannı çok güçlenmiş!

* * *

27 Nisan öncesi yazdığım yazılarda, katıldığım TV programlarında, “367 tartışmaları” çevresinde her iki partinin oylamalara katılması gerektiğini, aksi halde bu tavrın demokrasi adına intihar olacağını yazmış ve söylemiştim. Tarafıma gönderilen ve merkez-sağ seçmeni olduğunu söyleyen büyük bir kitle de iki partinin ünlü oylamaya katılmayarak büyük yara aldıklarını söylüyorlar.

* * *

Bu köşeden samimi olarak sesleniyorum. Hem Mehmet Ağar, hem Erkan Mumcu merkez-sağ seçmenin 27 Nisan günü yaşadığı sukut-u hayali düzeltmek için ivedilikle özel gayret sarf etsinler. Aksi halde, bu durum seçimlerde ayaklarına dolanabilir!

Hürriyet, 10.5.2007

Cüneyt ÜLSEVER

11.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hedeflerini gerçekleştirebilmiş bir askerî müdahale yok

  Şimdi provokasyon zamanıdır...

  Ağar ve Mumcu’ya


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004