Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Susuzluk, statları da vurdu

Türkiye’de baş gösteren susuzluk, statları da sıkıntıya soktu. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin açıkladığı tedbirleri dikkate alan stat yetkilileri, çimlerin sulanmasından, stat içindeki duşlara ve tuvaletlere kadar bir çok yerde çeşitli önlemler almaya başladı.


Trabzonspor, transferde dengeleri bozmayacak

Trabzonspor, transferde futbolculara vereceği ücret konusunda dengeleri bozmayacak. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, öncelikle şu anki oyuncuların üzerinde b

Tigana vedalaştı

Siyah-beyazlı takımla yollarını ayıran Fransız teknik adam Jean Tigana’nın, idman öncesi tesislere gelerek, futbolcular ve tesis personeline veda etti


  101. yılda Zico ile devam

Fenerbahçe Asbaşkanı Faruk Neşet Yalçın, Lucescu ile görüştüğü iddialarını yalanlarken, Zico’ya güvenlerinin tam olduğunu, gelecek sezon da Brezilyalı teknik adam ile yollarına devam edeceklerini açıkladı.


  Mecidiyeköy’e yoğun güvenlik

İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, maçta toplam 2 bin 569 güvenlik mensubunun görev yapacağını ve Galatasaray Kulübü’nün de 250 özel güvenlik görevlisini çalıştıracağını söyledi.


  Yanal: Teklif yok

Eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, ‘’Hakkımda son günlerde ortaya atılan iddialar dedikodudan ibarettir. Hiçbiri gerçeği yansıtmıyor’’ dedi.


  Potada derbi günü

Beko Basketbol Ligi’nde Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker takımları arasındaki play-off yarı final serisinin ikinci maçı bugün yapılacak.


  Spor’dan Kareler sergisi açıldı

Olivium Outlet Center ve TSYD’nin (Türkiye Spor Yazarları Derneği) ortaklaşa gerçekleştirdiği “Spor’dan Kareler” fotoğraf sergisinde sporun farklı ve özel görüntüleri yansıtılıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004