Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze'de acı bilanço: 47 ölü, 210 yaralı

Gazze Şeridi’nde 4 gündür El Fetih ve Hamas güvenlik güçleriyle bu grupların militanları arasındaki kanlı çatışmaların toplam bilançosu 47 olarak açıklandı. Bu arada, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, kendisine bağlı El Fetih yanlılarına ve güvenlik güçlerine derhal ateşkes talimatı verdi.


‘Irak parçalanma tehdidi altında’

İngiltere’deki “Chatham House” adlı araştırma enstitüsü, Irak’ın parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğu yorumunu yaptı. Kraliyete bağlı uluslararası

Filistin’de cenaze namazında çatışma

Gazze Şeridi’nde Hamas üyesinin cenaze töreninde çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonucu iki Hamaslı hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı.


  Wolfowitz nihayet gidiyor

Dünya Bankası yönetim kurulu üyelerinin, Başkan Paul Wolfowitz’in sebep olduğu skandaldan çıkış için Wolfowitz’in istifa etmesini kararlaştırdığı ileri sürüldü.


  Cezayir’de genel seçimler

Cezayir’de Ulusal Meclisin 389 üyesinin belirleneceği genel seçimler için dün halk sandık başına gitti.


  Rus Ortodoks kiliseleri birleşti

Rus Ortodoks Kilisesi’nin yerli ve sürgündeki kolları birleşti. Birleşme, 80 yıl süren bir ayrılıktan sonra geldi. Rus Ortodoks Kilisesi’nin başkanı Patrik Alexi II’yle kilisenin sürgündeki kolunun lideri Metropolitan Lavr, Moskova’da en büyük katedralde birleşme anlaşmasını imzaladı.


  Almanya’da Türkçe seçmeli ders

Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyalet hükümetinin Eğitim Bakanlığı, eyalet genelindeki okullarda Türkçe’nin seçmeli ders olarak verilmesini kabul etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004