Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Canayın özür diledi

G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, G.Saray-F.Bahçe derbisinde çıkan olaylara tepki gösterek, "Yaşananlar kesinlikle bir hatadır ve şiddetle kınıyoruz, Türk spor kamuoyundan özür diliyoruz. Bu olaylar patlamadır, münferit denemez, organizedir" iddiasında bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, cumartesi günü oynanan derbi maçta yaşananların kesinlikle bir hata olduğunu kabul ederek, ''Şiddetle kınıyoruz, Türk spor kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi. Mecidiyeköy'deki kulüp binasında biri dışında tüm yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu basın toplantısında Canaydın, Cumartesi akşamı maç öncesinde ve sonrasında gelişen olayların hepsini bildiklerini söyledi.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

Canaydın, ''Televizyonlar yaşananları oldukça geniş bir şekilde yayınladı. Galatasaray Başkanı ve yönetim kurulu üyesi çalışma arkadaşlarım olarak bir futbol maçında, üstelik bu ülkenin ilk futbol kulübünün maçında bunların yaşanması hepimiz için çok büyük üzüntü kaynağıdır. Yaşananlar kesinlikle bir hatadır ve şiddetle kınıyoruz. Türk spor kamuoyundan da özür diliyoruz'' diye konuştu. Bu olayların neden bu noktaya geldiğinin araştırılması

nın ve sosyolojik olarak izah edilmesinin gerektiğini belirten başkan Canaydın, konuşmasına şöyle devam etti:

BU ŞİDDET ARAŞTIRILMALI

''Bu olaylar bir patlamadır, münferit olay denemez, organizedir. Uzun zaman Türk futbolunda yaşananların sonucudur. Bu Galatasaray'ın sorunu değildir, sadece Galatasaray'a mal edilemez. Yaşanan şiddetin kaynakları vardır, toplumda şiddet nasıl çıkar araştırılmalıdır. Bu manzaradan herkes Galatasaray'ı, Galatasaray seyircisini suçlayarak kurtulamaz. Ama tartışmamız gereken bir şey vardır, bunu sadece biz değil, hepimiz yapmalıyız. Sadece bizim seyircimiz değil, diğer bütün seyircilerin yapması lazım. Sadece Galatasaray değil, diğer kulüpler, federasyon ve yetkili kurumlar, sadece onlar değil devlet kurumları, sadece biz yöneticiler değil medya da yapmalıdır."

HINCAL ULUÇ TAHRİK ETTİ

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında televizyon programı ve gazete sutünlarında yaptığı ağır eleştiriler nedeniyle Hıncal Uluç'a ağır suçlamalarda bulundu. Hıncal Uluç'un yazılarıyla tribünleri tahrik ettiğini, bunu da yazdığı yazılarla ortaya koyan Canaydın, Hıncal Uluç'un yaptığı her yorumda, yazdığı her yazıda tribünleri tahrik ettiğini ileri sürdü.

24.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Canayın özür diledi

  Sağlam huzursuz oldu

  Konya, Hakan Şükür'ü istiyor

  Mehmet'li Jazz 2-0 geriye düştü

  Sakarya düştü, Martinez vitrinde

  Schnyder çeyrek finale yükseldi

  Telekom, Voleybol Milli Takımına sponsor oldu

  Alonso'ya Juventus talip

  Shevchenko ABD yolcusu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004