Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

CENK AKYOL NBA YOLCUSU

2 sezon önce NBA'de 2. turun 59. sırasında Atlanta Hawks tarafından seçilen Efes'in milli oyuncusu Cenk Akyol antrenmanlara katılmak için Çarşamba günü ABD'ye gidecek. Cenk, 2-3 hafta sürecek çalışmalarda beğenilirse basketbol hayatını Atlanta Hawks'da sürdürecek..

Efes Pilsen'in genç oyuncusu Cenk Akyol, ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Atlanta Hawks ile antrenmanlara katılmak üzere, 13 Haziran Çarşamba günü ABD'ye gidecek. 2 sezon önce NBA'de 2. turun 59. sırasında Atlanta Hawks tarafından seçilen milli oyuncu, ABD'deki performansına göre burada kalıp kalmayacağının belli olacağını söyledi.

TEK BAŞINA İDMAN

Cenk Akyol, yaptığı açıklamada, 13 Haziran Çarşamba günü ABD'ye gideceğini ve antrenmanlara başlayacağını bildirdi. Genç oyuncu, Atlanta Hawks Kulübü yetkililerinin kendisini 10 Haziran'da beklediklerini, ancak bilet bulamadığı için gidişinin geciktiğini ifade ederek, ''ABD'de 2-3 hafta tek başıma özel antrenmanlar yapacağım. Daha sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Ardından bir değerlendirme yapılacak. Buna göre orada kalıp kalmayacağım belli olacak'' dedi.

Efes Pilsen ile sözleşmesinin de sürdüğünü kaydeden Cenk, Türkiye'de kalması durumunda lacivert-beyazlı kulüpte basketbol yaşamını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

MAHMUTİ'YE İSPANYOL KANCASI

Öte yandan Efes Pilsen ile yollarını ayıran antenör Oktay Mahmuti'ye İspanya 1. Basketbol Ligi (ACB) takımlarından teklifler geldiği iddia ediliyor. İspanyol basını, Unicaja Malaga takımının ardından TAU Ceramica Vitoria takımının da Mahmuti ile görüşeceğini yazdı. Son 2 sezondur Mahmuti ile ilgilendiği bilinen TAU'nun play-off maçlarının ardından antrenör seçimiyle ilgili kararını vereceği belirtildi. TAU'da Mahmuti'nin de yakından tanıdığı 2 Türk basketbolcu Serkan Erdoğan ve Kaya Peker forma giyiyor.

UNİCAJA'DA DA ADI GEÇİYOR

Öte yandan Unicaja'da Sergio Scariolo'nun durumu halen netlik kazanmazken, İtalyan teknik adamın ayrılması halinde yerine getirilecek 2 en büyük adayın Oktay Mahmuti veya Dinamo Moskova'dan ayrılan Dusan Ivkoviç oldukları ifade ediliyor. Yunanistan basını ise İvkoviç'in Olympiakos'un başına geçeceğini savunuyor.

10.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CENK AKYOL NBA YOLCUSU

  Beşiktaş'ta Sağlam'a güvenoyu

  Hakem bilerek hata yapmaz

  Korkmaz, Ergün'ü Bursa'ya istiyor

  Bayan voleybola İtalyan antrenör

  Kayseri, Emre Toraman'la anlaştı

  Kınay: Feldkmap başarılı olacak

  Cüneyt Arkın cirit gösterisi yapacak

  Denizli Kurtar'la anlaşamadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004