Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakem bilerek hata yapmaz

Faal futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Selçuk Dereli, "Türk hakemleri Avrupa ve dünya Liglerinde maçlar yönetebilecek seviyededir. Hiç bir hakem bilerek hata yapmaz. Hiç bir hakemde görmediğini çalmaz. Lig yarışı esnasında sporcularımız ve yöneticilerimiz o heyecanla olayları biraz abartabiliyor" dedi.

Türkiye Faal futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Selçuk Dereli, Türk hakemlerin başarılı olduğunu savunarak, hakemlerin Avrupa ve Dünya liglerinde maçlar yönetebilecek seviyede olduklarını söyledi. TFFHGD yönetim kurulu toplantısı, başkan Selçuk Dereli'nin de katılımıyla Ilgaz'da yapıldı. Kastamonu bölgesi hakemlerinin Ilgaz Mountain Resort Otel'indeki yemeğine de katılan TFFHGD yöneticileri, daha sonra Kastamonu'ya gelerek burada tarihi ve turistik yerleri gezdi.

TÜRK HAKEMİ YETENEKLİ

Beraberinde FIFA kokartlı hakemlerden Bülent Demirlek ve 9 Süper Lig hakemi bulunan Selçuk Dereli, Kastamonu'nun kadın kahramanı olan Şehit Şerife Bacı anıtı önünde hatıra resmi çektiren Dereli, Türk futbolunun her geçen yıl yükselmekte olduğunu, bununla birlikte Türk hakemliğinin de büyük bir çıkış gösterdiğini belirtti. Türk hakemlerin bilgi ve yeteneklerindeki gelişimin artarak devam ettiğini ifade eden Selçuk Dereli, şunları söyledi:

YÖNETİCİLER ABARTIYOR

''Türk hakemleri Avrupa ve Dünya Liglerinde maçlar yönetebilecek seviyededir. Özellikle alttan çok yetenekli ve kabiliyetli genç hakemler gelmektedir. Bu bir süreç işidir, Türk hakemleri yeni sezonda ve gelecek sezonlarda uluslararası önemli turnuvalarda ülkemizi başarıyla temsil edeceklerdir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de şampiyonluğa oynayan takımlar, maç kaybettiklerinde hakemlere yüklenmektedirler. Hiç bir hakem bilerek hata yapmaz. Hiç bir hakemde görmediğini çalmaz. Lig yarışı esnasında sporcularımız ve yöneticilerimiz o heyecanla olayları biraz abartabiliyor. Ancak biz Türk hakemleri olarak gelecekten ümitliyiz.''

10.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CENK AKYOL NBA YOLCUSU

  Beşiktaş'ta Sağlam'a güvenoyu

  Hakem bilerek hata yapmaz

  Korkmaz, Ergün'ü Bursa'ya istiyor

  Bayan voleybola İtalyan antrenör

  Kayseri, Emre Toraman'la anlaştı

  Kınay: Feldkmap başarılı olacak

  Cüneyt Arkın cirit gösterisi yapacak

  Denizli Kurtar'la anlaşamadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004