Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Appiah ve Yozgatlı'ya Schalke 04 talip oldu

Almanya'nın ünlü kulübü Schalke 04, F.Bahçe'den Mehmet Yozgatlı ve Stephen Appiah'ı renklerine bağlamak istiyor. Bilgi gazetesi, Appiah'nın transfer bedelinin 8 milyon Avro olduğu ve kendisinin de 3 milyon Avro istediğini yazdı.

Alman Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da şampiyonluğu son haftada kaybeden Schalke 04, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı'yı renklerine bağlamak istiyor. Schalke 04 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı ile ilgilendiklerini belirterek, "Mehmet Yozgatlı'nın maç kasetlerini aldık. Türkiye'den kendisiyle de ilgili iyi yorumlar aldık. Bir aksilik çıkmazsa Mehmet Yozgatlı'yı Schalke 04 Kulübü'ne kazandıracağız. Kendisi ve menajeriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmek istediğini belirtiyor. Bundesliga, dünyanın gözü üzerinde olan bir lig. Mehmet Yozgatlı'nın Bundesliga'da başarılıolacağına inanıyoruz" dedi.

G.SARAY LİNCLN'Ü İSTİYOR

Türkiye'den sadece Mehmet Yozgatlı ile ilgilendiklerini söyleyen Çukur, "Geçen sezon son haftada şampiyonluğu kaybettik. Bu yıl kadromuzu daha da güçlendirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. Çukur, Galatasaray'ın Lincoln ile ilgilendiğini doğrulayarak, Lincoln'ün bonservisinin yüksek olması nedeniyle anlaşma sağlanamadığını ve görüşmelerin halen devam ettiğini sözlerine ekledi.

SCHALKE APPİAH'IN PEŞİNDE

Öte yandan Alman Bild gazetesi, Almanya Birinci Lig'i (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'ün, Fenerbahçe'de oynayan Ganalı yıldız oyuncu Stephen Appiah'ın peşinde olduğunu yazdı. Haberde, Fenerbahçe'yle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Appiah'ın kulübün yeni sezon için en gözde transferi olacağı belirtildi. FC Schake 04 takımının menajeri Andreas Müller'in, bu hafta içinde Appiah'ın danışmanıyla bir görüşme yapacağı ifade edildi. Appiah'ın transfer bedelinin 8 milyon Avro olduğu ve kendisinin de 3 milyon Avro maaş istediği belirtilen haberde, Galatasaray'ın da FC Schalke 04'te oynayan Brezilyalı yıldız Lincoln'u 8 milyon Avro'ya transfer etmek istediği, bunun da Appiah'ın transferi için gerekli olan miktar olduğu kaydedildi.

12.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Appiah ve Yozgatlı'ya Schalke 04 talip oldu

  G.Saray'a 5 maç seyircisiz ceza

  Necati-Hüseyin takası olur mu?

  Mehmet Topuz Kayseri'de kaldı

  F.Bahçe taraftarı ‘sağ bek’ istiyor

  Kadıköy'de kombine kart kuyruğu

  İlhan Mansız basın toplantısı yapacak

  Yolların yeni kralı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004