Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Objektiflerinde engel yok

Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD) ve Gönül Turgut Özel Eğitim kurumunun ortak çalışması “Azıcık Işığın Peşinde’’ Projesi ile farklı seviyelerde görme engelli çocuklar fotoğraf çekiyor.



Miniaturk’ün Minyatür yıldızları

İ.B.B. Kültür A.Ş. Çocuk Korosu, Miniaturk ziyaretçilerine 23 Nisan Şenlikleri’ni andıran bir gün yaşattı. Geleceğin “Yıldız Sanatçıları”nı yetiştirmek amacıyla, 2001 yılından bugüne çalışmalarını sürdüren, İ.B.B. Kültür A.Ş. Çocuk Korosu yıldız olma yolundaki ilk adımlarını 9 Haziran’da Miniaturk’te attı.



Halk oyunlarında şampiyon Erzurum

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘’Türkiye 1. Mahalli Halk Oyunları Yarışması’’nda birinciliği Erzurum’dan katılan halk oyunları topluluğu kazandı. Millî Eğitim Bakanlığı Şûrâ Salonunda yapılan final gecesinde, 44 topluluk arasından Adana, Erzurum, İzmir ve Yozgat’taki elemelerde seçilen 16 topluluk yarıştı.



Tokatlı liseli gençler piknikte buluştu

Tokat’ta liseli gençler Gümenek piknik alanında bir araya geldi. ÖSS sınavına girecek öğrencilere moral vermek ve liseli gençlerin tanışma ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen piknik, Risâle-i Nurdan “tevekkül” ile alâkalı bir parçadan yapılan dersle başladı.



İbrahim Harikases’ten yeni albüm

2000 yılında müzik çalışmalarına hız vermek amacıyla İstanbul’un yolunu tutan İbrahim Harikases, türkü ağırlıklı ‘Dön Özüne Dön’ adlı ikinci albümünü kısa bir süre önce piyasaya sürdü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004