Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Fabrikalar buğday bulamıyor

İç Anadolu’da yüzde 40’ın üzerinde rekolte düşüklüğünün beklenmesi sebebiyle çiftçi, hasadını yaptığı ürünü piyasaya sürmeyince fabrikalar ürün bulmakta zorlanıyor. Konya, Karaman ve Aksaray tarım il müdürlükleri ve ticaret borsalarından alınan bilgiye göre, küresel ısınmaya bağlı olarak ortaya çıkan kuraklık ve Haziran’da yağan dolu, hububatta büyük ölçüde zarara yol açtı.


Ankara’da barajlar kırmızı alarmda

Yağışların mevsim normallerinin altında kalması ve hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi sebebiyle, Türkiye’de büyük şehirlerin içme suyu barajlarınd

Konvoy tedbiri, kayıpları azalttı

Türk araç sürücülerine yönelik gerçekleştirilen saldırılarda, geçen yıla kadar 100’ün üzerinde TIR şoförünün can verdiği Irak’ta, bir süredir başlatıl


  Unilever: Yatırımlara devam

Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Karaca, “Bizim 100 milyon YTL’lik yatırımımız var. Seçim geliyor diye Türkiye’ye olan güvenimizde bir duraksamamız yok. Yatırımlarımıza devam ediyoruz’’ dedi.


  Seyrantepe’ye ‘yap-yap’ modeli

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe Spor kompleksinin yapımı karşılığında gelir paylaşımı yöntemi ile ihale edilen Ali Sami Yen Stadı arsasında, kazanan firmanın, 102 bin metre kare turizm ve ticarî nitelikte inşaat yapabileceğini söyledi.


  Türkiye yatırımda ilk beşte

Türkiye, geçen yıl gelişmekte olan ülkelere uluslar arası doğrudan yatırımda (UDY) 20.2 milyar dolar ile ilk beşte yer aldı.


  PETKİM’i özelleştirme ihalesi Temmuz’da

Özelleştirme İdaresi (ÖİB) Başkan Yardımcısı ve PETKİM Yönetim Kurulu Başkanı Osman İlter, daha önce bu ay tamamlanması öngörülen PETKİM’in ihale sürecinin, Temmuz ayında tamamlanacağını bildirdi.


  Mayına karşı zırhlı araç

Kara unsurlarının lojistik gücü, tedarik edilecek ‘mayına duyarlı’, modern araç-gereçlerle donatılmış yeni zırhlı araçlarla artırılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004