Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

BU TAKAS OLUR MU?

Fenerbahçe, Ganalı yıldızı Appiah'ın üzerine 8 milyon Euro daha verip Juventus'un ve Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Trezeguet`yi Türkiye`ye getirmenin planlarını yapıyor. Fenerbahçe Fransız yıldızı getirmek için Appiah'ın yanında 8 milyon Euro'yu düşürmek için yoğun mesai harcıyor.

Son günlerde Juventus yıldız oyuncunun aldığı paradan ciddi indirime gittiğini kendisine söylemiş, yıldız oyuncu da bunu kabul etmemişti. İngiliz basın organı Skysport'a konuşan Juventuslu yönetici iki takım arasındaki pazarlığın sürdüğünü söyledi.

JUVENTUS APPİAH'DA ISRARLI

Avrupa'nın birçok büyük takımının transfer listesinde olan yıldız oyuncunun da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Ayrıca Juventus`unda Ganalı yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcaması Fenerbahçe'nin artısı olarak gösteriliyor. Tuncay Şanlı`dan boşalan mevkiyi yıldız bir isimle doldurmak isteyen Fenerbahçe`de Fransız futbolcunun ismi bir adım önde duruyor. Fenerbahçe'nin Fransız için çok iyi bir maaş ve sosyal olanak sağlayacağı belirtiliyor. Appiah'ın bu yaz ayrılmayı kafasına koyduğunu ifade eden İtalyan basını da Juventus, Schalke ve Celtic`in Ganalı için mesai harcadığını yazdı.

NİCK CARLE F.BAHÇE'DE Mİ?

Fenerbahçe'nin Nick Carle ile anlaştığı haberi Türkiye'ye ilk defa Cihan Haber Ajansı aracılığı ile duyurulmuştu. Avustralya'nın Melbourne gazetesine dayandırılan haber büyük yankı bulurken, AFP Haber Ajansı Nick Carle'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğunu üyelerine servis etti. Futbolcunun kulübü Newcastle Jets'ten yapılan açıklamaya göre, 25 yaşındaki Carle'ın, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtiğini ve Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile bir ya da iki gün içerisinde sözleşme imzalayacağını açıkladı. Avustralya A Ligi'nde "Yılın Futbolcusu" seçilen Nick Carle'nin takımı Newcastle Jets yaptığı açıklamada, Carle'nin İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtiğini ve Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile bir ya da iki gün içerisinde sözleşme imzalayacağını duyurdu.

15.06.2007


 

Tuncay sezonu Tugay'la açacak

Gelecek sezon İngiltere'de forma giyecek olan futbolcularımızdan Tugay Kerimoğlu ve Tuncay Şanlı sezonu beraber açacaklar. İngiltere Premier Ligi'nin ilk haftasında Türkiye için önem taşıyan bir eşleşme oldu.

Çekilen fikstür sonucu Tugay Kerimoğlu'lu Blackburn Rovers ile Middlesbrough'un çiçeği burnundaki transferi Tuncay Şanlı Premier Lig'in ilk haftasında karşı karşıya gelecekler. Tugay ile Tuncay'ı karşı karşıya getirecek olan maç 11 Ağustos'ta oynanacak.Öte yandan Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Newcastle United, aynı gün eski Fenerbahçeli Anelka'nın takımı Bolton Wanderers'a karşı deplasmanda karşılaşacak.

15.06.2007


 

G.Saray'da başarılı olacağım

Galatasaray, İsveçli Futbolcu Tobias Linderoth ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen ve Galatasaray yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de katıldığı törende İsveçli futbolcu kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Tecrübeli futbolcu Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Galatasaray gibi büyük bir kulüple anlaştığım için gururluyum. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Her oyuncu burda oynamak ister. Buraya gelmek benim için önemli bir fırsat. Çok çalışarak başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp ile ilk kez çalışacağını belirten Linderoth, ''Feldkamp'ın Galatasaray'da daha önce önemli başarılar kazandığını biliyorum. Galatasaray hakkında çok iyi şeyler duydum. Bu da benim seçimimi kolaylaştırdı. Türk futbolu iyi düzeyde milli takım ve kulüplerin başarısı bunu gösteriyor. Gelmeden Risp (Trabzonspor'un eski oyuncusu) ile de konuştum. O da bana iyi şeyler anlattı'' diye konuştu.

Tobias Linderoth, çalışmayı seven bir orta saha oyuncusu olduğunu dile getirerek, ''Görevim yer tutmak ve top kapmak. Daha sonra da hucumdaki arkadaşlarıma yardımcı olmak. Uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum'' ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı takımda 6 numaralı formayı giyecek olan İsveçli futbolcu, Galatasaray'da daha önce Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Song'un ismini duyduğunu ifade etti.

15.06.2007


 

İlhan Mansız futbolu bıraktı

Beşiktaş'ta yıldızı parlayan, (A) Milli Futbol Takımı'yla Dünya 3.'lüğü yaşadıktan sonra Güney Kore'nin Vissel Kobe takımına transfer olan İlhan Mansız, 1,5 yıl önce Ankaragücü'nde ara verdiği futbol yaşamına artık son verdiğini açıkladı.

İlhan Mansız, 2002 yılında yaşadığı bir sakatlığın ardından hatalı operasyon geçirdiğini belirterek, ''Yapılan hatalı ameliyat sonrası sağ dizimden 3 ameliyat olmak zorunda kaldım. Ankaragücü'nde futbola yeniden döndüm. Eski sakatlığımın nüksettiği dönemde Almanya'da bir trafik kazası geçirdim ve bu kez sol dizim hasar gördü. Almanya ve ABD'de yoğun bir tedavi dönemi geçirmeme rağmen her iki dizimde de su toplama olduğu için Bayern Münih'in doktoru olan Hans Wohlfahrt'ın da kararıyla futbolu bırakma kararı aldım'' ifadelerini kullandı.

15.06.2007


 

Kırkpınar heyecanına az kaldı

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi,'' Kırkpınar er meydanıdır, siyaset meydanı değil'' dedi.

Sedefçi, ata sporu güreşin dostluk, kardeşlik ve centilmenlik tohumları ektiği için bugünlere kadar taşındığını, siyaset havasını Kırkpınar'a sokmamakta kararlı olduklarını bildirdi. Geçen yıllardaki siyasi görüntülerin olmaması için gerekli tedbirleri alacaklarını vurgulayan Sedefçi, ''Geçen yıl Kırkpınar Ağası yüzünden ilk kez davulcular görevlerinin dışına çıkarak siyasilerin peşinden koştular. Güreşçiler güreşe çıkmamak için direndi. Bunlar şanlı Kırkpınar'a yakışmayan görüntülerdi'' dedi.

15.06.2007


 

Okur: Milli Takımda ben de oynayacağım

NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen Mehmet Okur, kendisinin de milli takımda olacağını söyledi.

Türkiye'ye dönen ve bir meyve suyu firmasıyla yaptığı reklam anlaşması nedeniyle düzenlenen basın toplantısına katılan Mehmet Okur, burada yaptığı açıklamada, milli takım olarak hedeflerinin her zaman başarı olduğunu belirterek, ''Biz de o güce sahibiz. Ben de milli takımda varım. Milli takım oyuncusu olarak geliyoruz. Elimizden geleni yapacağı. Avrupa Şampiyonası'nda iyi yerlere geleceğiz'' dedi.

15.06.2007


 

Gökdeniz Ada'da oynamak istiyor

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, Premier Lig'e transfer olmak istediğini söyleyerek, "İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum.

Bu hem benim hem de Trabzon futbolu için iyi bir prestij olacak" dedi. Premier Lig takımlarından Middlesbrough, Newcastle United ve Blackburn Rovers'un tyaptığı açıklamada, "İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Bu hem benim için hem de kulübüm için güzel bir şey olur. Gidersem dünyanın en iyi liginde top koşturacağım. Trabzonspor'un bence burada para kazanmasından daha çok prestij kazanması önemli. Çünkü benim İngiltere'ye gitmem diğer futbolcuların da önünü açacaktır. Benim orada oynamam Trabzon futboluna ve buraya olan ilgiyi artıracaktır" dedi.

15.06.2007


 

G.Saray Stadı 720 günde bitecek

Galatasaray Seyrantepe Stadı İhalesi, 19 Temmuz 2007'de yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İdare, bazı gazetelere de yarım sayfalık ilanlar verdi. İhaleyi alan firma, stadı 720 günde bitirerek, Galatasaray Kulübüne teslim edecek.

15.06.2007


 

Yeliz Özel dünyanın en iyi 4. hentbolcusu

Uluslararası Hentbol Federasyonu'nun (IHF) 2006 yılı için ''Dünyanın En İyi Hentbol Oyuncusu'' seçmeleri bugün sonuçlanırken, bayanlarda Yeliz Özel 4. sırada yer aldı.

(A) Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Yeliz Özel, uzun zamandır süren oylama sonrasında oyların yüzde 8,3'ünü alarak sıralamada dördöncülüğü elde etti.

15.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004