Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KAZIM 4 YIL F.BAHÇE'DE

Fenerbahçe, dış transferde millî futbolcu Colin Kazım Richards ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Hücumda her alanda oynayabileceğini belirten Colin Kazım, ''Takımda rekabet olması iyidir. Ben buraya futbol oynamaya geldim ve bunu göstereceğim'' dedi.

Fenerbahçe, dış transferde milli futbolcu Colin Kazım Richards ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. asbaşkan Neşet Yalçın ile genel sekreter Vedat Olcay'ın hazır bulunduğu törende, Kazım, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Neşet Yalçın, burada yaptığı açıklamada, aylardır spor kamuoyunu meşgul eden bu transferi sonuçlandırdıklarını belirterek, ''Antrenörümüz Önder Özen'in verdiği rapor doğrultusunda, kendisiyle aylar önce bir temasımız oldu. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamanın hayali olduğunu söyledi. Sezon sonunda teknik direktörümüz Zico'dan olumlu rapor aldıktan sonra Colin'in transferine karar verdik. Bu süre içinde milli takıma da çağrıldı. Milli takım hocalarından da pozitif görüş aldık'' dedi.

İNGİLTERE TECRÜBESİ VAR

Dünya kulübü olabilmenin, bu tür yıldız oyuncuları almaktan geçtiği düşüncesi taşıdıklarını kaydeden Yalçın, ''Colin çok genç olmasına rağmen 2 yıl İngiltere Premier Lig tecrübesi var. İngiltere ligi dünyanın en zor ligi olarak kabul ediliyor. Ayrıca bu genç yaşta Ümit Milli Takım ve (A) Milli Takım'a seçildi. Colin'in Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin de Colin'e vereceği çok şey olacak'' diye konuştu.

NEDEN F.BAHÇE'YE GELDİM

Colin Kazım Richards ise Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini ifade ederek, ''Çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada büyük işler yapacağım. Bir an önce bu sahada futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu kulübün daha büyük amaçları olduğunu biliyorum. Bu amaçları hep beraber gerçekleştireceğiz'' diye konuştu. Kazım, ''Seninle Beşiktaş da ilgileniyordu, neden Fenerbahçe'yi tercih ettin'' şeklindeki soruya, ''Fenerbahçe'yi neden seçtiğimin çok açık olması lazım. Benim için aslında kolay bir karardı. İlk girişimi Fenerbahçe yaptı ve menajerlerime daha iyi ifade etti. Fenerbahçe müzesini de gezdim. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğimi düşünüyorum'' cevabını verdi.

TUNCAY'I FAZLA TANIMAM

Hücumda her alanda oynayabileceğini vurgulayan Kazım, ''Hücumdaki her pozisyonu alırım. Takımda rekabet olması iyidir. Ben buraya futbol oynamaya geldim ve bunu göstereceğim'' dedi. Kazım, Tuncay'ın İngiltere'ye gitmesiyle ilgili bir soru üzerine, ''Şu aşamada kendisine iyi şanslar dilemek lazım. Benim kararım buraya gelmek, onun kararı oraya gitmekti. Tuncay ile milli takımda bir-iki kez karşılaştık. Kendisini çok iyi tanımıyorum'' açıklamasını yaptı. İsmiyle ilgili bir soru üzerine de Kazım, ''Colin de diyebilirsiniz, Kazım da. Kötü isim takmadığınız sürece ne derseniz deyin'' diye esprili bir cevap verdi. İmza töreninin ardından, ''c.kazım.r'' yazılı 8 numaralı formayı giyen Kazım, gazetecilere fotoğraf için poz verdi.

16.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KAZIM 4 YIL F.BAHÇE'DE

  Rüştü anlaştı, Volkan'da pürüz

  Canaydın: İki yabancı geliyor

  Sinan evinde ringe çıkıyor

  Efes'de Blatt dönemi başlıyor

  G.Birliği Fuat Çapa'ya emanet

  NBA'da şampiyon Spurs


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004