Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sinan evinde ringe çıkıyor

‘Boğazın Boğası’ lakabıyla tanınan Türk boksör Sinan Şamil Sam, ABD'li rakibi Oliver McCall ile bugün Atatürk Spor Salonu'nda unvan maçına çıkıyor.

WBC (Dünya Boks Konseyi) tarafından düzenlenen, Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Altınpark İşletmeleri ve Boks Federasyonu tarafından desteklenen Kıtalararası Dünya Şampiyonluğu unvan yarı final maçında Sam, Amerikalı boksör Oliver McCall ile bugün karşı karşıya gelecek. Kıtalararası Dünya Şampiyonluğu unvan yarı final maçı ile birlikte oynanacak 10 müsabakanın yanı sıra müzik ve dans gösterileriyle adeta şölen havasına dönüştürülecek gecede, Türkiye'de bir ilke de imza atılacak.

Müsabaka öncesinde bir açıklama yapan ünlü Türk boksör Sinan Şamil Sam, Türkiye'de ilk kez böyle bir maça çıkacağını belirterek, ''Benim kariyerim ve herkes için çok önemli bir maç olacak'' dedi. Türk boksör, şöyle konuştu: ''Rakibim çok güçlü ama biz de çok iyi hazırlandık. Profesyonel boks hayatımda ilk kez Türkiye'de bir maç yapacağım. Müsabakayı kazanırsam dünya şampiyonluğu için büyük bir şans yakalayacağım. Ülkemde oynamanın avantajını da kullanıp kazanmak istiyorum.''

Mehmet KARA

16.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KAZIM 4 YIL F.BAHÇE'DE

  Rüştü anlaştı, Volkan'da pürüz

  Canaydın: İki yabancı geliyor

  Sinan evinde ringe çıkıyor

  Efes'de Blatt dönemi başlıyor

  G.Birliği Fuat Çapa'ya emanet

  NBA'da şampiyon Spurs


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004