Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Rüştü Beşiktaş'ta

Transferde sürpriz yapan Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona eren Mehmet Yozgatlı ve milli kaleci Rüştü Reçber ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı ekibin Rüştü Reçber ile 3, Mehmet Yozgatlı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.


Fenerbahçe'de Rüştü'ye tepki

Fenerbahçe ile yeniden anlaşmasına rağmen son anda Beşiktaş'a transfer olan kaleci Rüştü Reçber'e, taraftarlar büyük tepki gösteriyor.

Mehmet Yozgatlı imzalıyor

Transfer döneminin suskun takımlarından Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Mehmet Yozgatlı'yı alarak suskunluğunu bozdu. Siyah-beyazlı takımın, ön


  Vestel'li Burak tekrar Konya'da

Konyaspor'un Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Burak Özsaraç'ın 6 yıl aradan sonra yeniden Yeşil-beyazlı formayı giyecek olması taraftarları sevindirdi.


  Lincoln: Galatasaray'a evet

Schalke 04'ün Brezilyalı oyuncusu Lincoln'ün transferinde sona yaklaşıldı. Yönetici Haldun Üstünel, Lincoln ile zaten anlaşmış olduklarını belirterek, ''Ancak kulübüyle küçük pürüzler mevcut. Ufak tefek detaylar kaldı. Aradaki pürüzleri kısa sürede çözeceğiz ve bu transferi sonuçlandıracağız'' dedi.


  Gökhan'ın gözü Galatasaray'da

Transferin gözde ismi Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, Avrupa'dan transfer teklifleri geldiğini belirterek, "Avrupa'da oynamayı kim istemez. Benim için en uygun olan teklifi değerlendireceğim. Bir şekilde Avrupa'ya transfer olacağız" dedi.


  Sinan, dünya şampiyonu olma fırsatını kaçırdı

WBC Kıtalararası Ağır Sıklet Boks yarı final maçında Amerikalı Oliver McCall'a yenilen Sinan Şamil Sam, final şansını kaybetti. 12 raund süren müsabakanın 3. raund da aldığı darbeyle gözaltında açılma meydana gelen Sinan Şamil Sam, 8. raunddan itibaren daha etkili yumruklar atan ABD'li McCall'e karşı ringde sayı ile mağlup oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004