Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Rüştü Beşiktaş'ta

Transferde sürpriz yapan Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona eren Mehmet Yozgatlı ve milli kaleci Rüştü Reçber ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı ekibin Rüştü Reçber ile 3, Mehmet Yozgatlı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta dün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Fenerbahçe'nin kalecisi Rüştü Reçber ile 3 yıllık anlaşma yapıldı. Beşiktaşlı yöneticilerle dün masaya oturan Rüştü'nün anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Neşet Yalçın, Colin Kazım Richards ile imzaladıkları sözleşmenin töreninden sonra gazetecilere Rüştü ile yeniden anlaştıkları yönünde açıklama yapmasına rağmen, dün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Rüştü, sabah saatlerinde ezeli rakipleri Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturdu. Rüştü'nün, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Bu arada Rüştü'nün bugün yazılı ya da basın toplantısı şeklinde bir açıklama yapması bekleniyor.

YÖNETİCİLERİN HABERİ YOK

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan ise ''Yönetim kurulu üyeleri olarak transferleri ancak alt yazılardan öğrenebiliyoruz'' şeklinde sitemde bulundu. Erdoğan, Rüştü ile anlaşmanın sağlandığını belirterek, ''Yönetim kurulu üyeleri olarak alt yazılardan öğrenebiliyoruz. En son biz duyuyoruz. Anlaşma oldu'' dedi.

RİCARDİNHO DA SATILABİLİR

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Brezilyalı yıldız oyuncu Ricardinho'nun satılıp satılmayacağı sorusuna, "Zamanında Nihat gitti, İlhan Mansız gitti. Yani iyi bir teklif gelirse, o da arzu ederse olabilir. Ricardinho'yu göndermek gibi bir planımız yok. Geçen sezon bize faydalı oldu. Elinden geldiğince her şeyi yaptı ama tanınan bir futbolcu dünya piyasasında bilinen bir futbolcu, eğer şartlar örtüşürse olabilir" şeklinde konuştu.

18.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Rüştü Beşiktaş'ta

  Fenerbahçe'de Rüştü'ye tepki

  Mehmet Yozgatlı imzalıyor

  Oscar Cordoba Trabzonspor'da oynamak istiyor

  Vestel'li Burak tekrar Konya'da

  Lincoln: Galatasaray'a evet

  Gökhan'ın gözü Galatasaray'da

  Sinan, dünya şampiyonu olma fırsatını kaçırdı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004