Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Bir yere gitmiyorum

Transferde sıcak günler yaşanırken son olarak Tümer Metin'in Fenerbahçe'den Ajax'a gideceği söylentisi yayıldı. Hatta Ajax ile üç yıllık sözleşme imzaladığı da öne sürüldü. Dün bazı internet sitelerinde yeralan haber Türkiye'nin spor gündeminde önemli yer aldı. Tümer haberleri yalanlayarak, "Bir yere gitmiyorum" dedi.

Fenerbahçe yönetimine yakın isimlere göre Tümer kesinlikle ayrılmıyor. Ancak Tümer'in önümüzdeki sezonun devre arasında büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'den ayrılacak. Tümer devre arasında askerlik sorununu çözmek için yurt dışına gidecek.

TÜMER'DEN AÇIKLAMA VAR

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Tümer Metin, Hollanda’nın Ajax takımına gideceği yönündeki haberleri yalanlayarak, "Bir yere gitmiyorum" dedi. Tümer, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bir yere gitmediğini belirterek, "Sözleşmem devam ediyor ve önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de oynamaya devam edeceğim" diye konuştu. Sabah erken saatlerden itibaren telefon trafiğinin yoğunlaştığını kaydeden sarı-lacivertli oyuncu, "Eşimle tatil yapıyoruz. Ajax ile görüşme yapmadım. Sözleşmem sürüyor. Yeni sezonda bana verilen görevleri yapmaya devam edeceğim" dedi.

MENAJERİ DE YALANLADI

Askerlik problemi nedeniyle yurt dışında bir takıma transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atılan Fenerbahçeli yıldız oyuncu Tümer Metin için menajeri yalanlama yaptı. Tümer Metin’in menajeri Tarık Üstün, yaptığı açıklamada, basına yansıyan iddiaların hiçbirinin doğru olmadığını belirterek, "Şu anda yurt dışına transferi söz konusu değil. Yüzde 80 Fenerbahçe’de kalacak" dedi.

ASKERLİK PROBLEMİ VAR

Üstün, 2008 yılı Ocak ayına kadar Tümer’in askerlik sorunu bulunmadığını vurgulayarak, "O tarihe kadar da bu sorun çözülecek gibi gözüküyor. Futbol Federasyonu nezdinde Genelkurmay Başkanlığı ile görüşmeler mevcut. Şu an aynı sıkıntıyla karşı karşıya çok sayıda oyuncu var" diye konuştu. Tümer’e yurt dışından çok sayıda teklif bulunduğunu da aktaran Tarık Üstün, "Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Kulübünün tavrı da kalmasından yana. Eğer askerlik konusu çok büyük problem olursa devre arası gidebilir" ifadelerini kullandı.

19.06.2007


 

F.Bahçe'de Tanjeviç dönemi

A Millî Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjeviç, Fenerbahçe Ülker'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tanjevic, milli takımdaki görevine devam edecek.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, (A) Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjeviç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın odasında yapılan ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkan Mahmut Uslu, yönetici Semih Özsoy, şube direktörü Nedim Karakaş ve Fenerbahçe Ülker İcra Komitesi Üyesi Aydın Acun'un bulunduğu törende, Tanjeviç, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Aziz Yıldırım, imza töreninde yaptığı konuşmada, Fenerbahçe'de yeni bir dönem başladığını ifade ederek, ''Tanjeviç'i anlatmama gerek yok, onu dünya biliyor'' dedi.

Tanjeviç'in düşüncelerinin kendilerinin hedefleri doğrultusunda olduğunu kaydeden Yıldırım, ''Türkiye'de şampiyon olmanın dışında Avrupa'da başarılı bir Fenerbahçe, bir ekol yaratmak lazım. Tanjeviç'in bunları yapacağına inanıyoruz. Kendisine teklif götürdük, Aydın Örs'den sonra bizzat ben de konuştum. Kendisi sıcak bakabileceğini söyledi ve Mahmut Uslu ile oturup konuştular. Fenerbahçe Ülker ile bugün 3 yıllık anlaşma yapıyoruz. Biz şampiyonuz, bundan sonra da kendisinden şampiyonluklar bekliyoruz'' diye konuştu.

Kamuoyunda Aydın Örs'ü kendileri göndermiş gibi yapılan yayınlara üzüldüğünü dile getiren Aziz Yıldırım, ''Beni üzen, burada sanki mukavelesi varmış da biz göndermişiz gibi yapılan yayınlar veya onun ağzından yapılan açıklamalardır. Mukavelesi bitmiştir, yollar ayrılmıştır. Teklifimizi kabul etmemiştir, antrenörlük yapmak istemiştir. Bugüne kadar Fenerbahçe için yaptıklarına teşekkür ederiz. Bu teklifim yine geçerlidir. Ne zaman arzu ediyorsa gelsin, 'ben kabul ediyorum' desin. Her zaman bu kapı açıktır. Böyle bir düşüncem var. Buna uygun kişiyi bulduğum zaman da bunu yapacağım.

19.06.2007


 

Roberto Carlos bugün imzalıyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos, dün akşam geç saatlerde İstanbul'a geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Carlos'un bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak törenle imza atacağını söyledi.

Aziz Yıldırım, Roberto Carlos'un imza töreninin taraftarlara açık olacağını ve statta yapılacağını açıkladı. Roberto Carlos, imza töreninden sonra akşam saatlerinde İstanbul'dan ayrılacak.

19.06.2007


 

Galatasaray'da Lincoln bilmece

Galatasaray'da, Schalke 04'ün Brezilyalı oyuncusu Lincoln'ü transfer ettiklerini açıklarken, daha sonra bu bilgi geri çekildi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada önce, ''Lincoln Galatasaray'da'' başlığı altında Cassio de Sousa Soares (Lincoln) ile kesin anlaşmaya varıldığı kaydedildi. Ancak kısa bir süre sonra bu açıklama internet sitesinden kaldırıldı. Öte yandan Galatasaray Kulübü, Almanya Birinci Ligi Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern'in Cezayirli defans oyuncusu İsmael Bouzid'i kadrosuna kattı.

19.06.2007


 

Serkan resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, dış transferde Adnan'dan sonra Fenerbahçeli Serkan Balcı ile de sözleşme imzaladı.Serkan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu törende, kendisini 2 yıllığına bordomavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Serkan, imza töreninde yaptığı konuşmada, ''Fenerbahçe'ye de her şey için teşekkür ediyorum. Trabzonspor'un uzun zamandır şampiyonluk beklentileri var. İyi de bir kadrosu var. Trabzonspor'a şampiyon olmaya, şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah bunu başaracağız'' dedi. Serkan'ın, Trabzonspor'da 30 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Öte yandan Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Gineli oyuncu Jabi de Trabzon'a geldi. Bordomavili kulübün asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ile görüşen Jabi'nin, bugün sözleşme imzalayacağı belirtildi.

19.06.2007


 

Konyaspor golcü Semih'in peşinde

Transfer döneminde forvete 2 oyuncu almayı planlayan Konyaspor, Fenerbahçeli santrfor Semih'i kiralamak istiyor. Bu oyuncuyla ilgilenen yeşilbeyazlılar, Semih'in kiralanması durumunda 1 yabancı forvet alacak.

Bu arada bir süre önce gündemde olan Galatasaraylı Hasan Kabze'den de vazgeçildiği öğrenildi. Yönetim, bu oyuncunun Galatasaray'daki durumunun kamp sonunda belli olacağını, Konyaspor'un da o döneme kadar bekleme şansının olmadığını bildirdi. Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, anlaşma sağlanan Portekizli Gomes'in, ikna edilen Neca ile birlikte 25 Haziran'da kampa katılacağını söyledi.

19.06.2007


 

Beşiktaş Runje'den zarara uğramadı

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'den milli kaleci Rüştü Reçber'i transfer etmesinin ardından siyahbeyazlıların Hırvat kalecisi Vedran Runje, Fransa'nın Lens takımı ile anlaştı.

Runje'nin menajeri Ceylan Çalışkan, Hırvat kalecinin sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fransız ekibine imza atacağını söyledi. Runje'nin ailesinin isteğiyle Fransa'yı tercih ettiğini kaydeden Çalışkan, ''Runje'nin ailesi Fransa'ya gitmek istiyordu. O yüzden Hırvat kaleci Fransa'yı tercih etti. Bu transferde Beşiktaş da zarar etmedi. Runje'yi 1 milyon avro'ya almışlardı. Şimdi Lens Kulübü, Beşiktaş'a 1 milyon avro verecek'' dedi.

19.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004