Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

AB’den Filistin’e malî destek

AB, yeni Filistin hükümetine siyasî ve malî yardımda bulunacağını duyurdu. AB dış politika şefi Javier Solana’nın sözcüsü, Lüksemburg’da bir araya gelen AB dışişleri bakanlarının, Gazze Şeridi’nde yaşanan olayların ardından yeni kabineyi atayan Filistin Yönetimi lideri Mahmud Abbas ve yeni hükümete siyasî ve malî olarak destekte bulunacağını kaydetti.


İngilizlerden Mehdi Ordusuna operasyon

Bağdat’ın güneyinde, Şiî milislerle bölgede ev ev arama yapan İngiliz güçleri arasında çıkan şiddetli çatışmada ilk belirlemelere göre, 36 kişinin öld

En büyük rüyam, halkımın özgürlüğüdür

HH İnsanî Yardım Vakfı’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Azad Keşmir Başbakanı Serdar Atik Ahmet Han, İstanbul’daki Eresin Otel’de bir basın topla


  3 Amerikan askeri öldürüldü

Irak’ta, direnişçilerin önceki gün Bağdat ve civarında 3 ABD askerini daha öldürdüğü bildirildi. ABD ordusundan aktarılan bilgilere göre, askerlerin önceki günkü saldırılarda öldürüldükleri açıklandı.


  El-Hekim taburcu edildi

Irak İslâm Yüksek Konseyi Lideri Seyyid Abdülaziz El Hekim’in Tahran’da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği bildirildi.


  Zebari: Askerî müdahaleye karşıyız

Irak Dışişleri Bakanı Hosyar Zebari, “Irak’a herhangi bir askerî müdahaleye karşı olduklarını” söyledi.


  Malikî, Erdoğan’ın dâvetini kabul etti

Irak Başbakanı Nuri El Malikî, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara davetine olumlu cevap verdi. Maliki, Kuzey Irak’taki PKK varlığı ile ilgili önümüzdeki gündeler Ankara’yı ziyaret edecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004