Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bir yere gitmiyorum

Transferde sıcak günler yaşanırken son olarak Tümer Metin'in Fenerbahçe'den Ajax'a gideceği söylentisi yayıldı. Hatta Ajax ile üç yıllık sözleşme imzaladığı da öne sürüldü. Dün bazı internet sitelerinde yeralan haber Türkiye'nin spor gündeminde önemli yer aldı. Tümer haberleri yalanlayarak, "Bir yere gitmiyorum" dedi.


F.Bahçe'de Tanjeviç dönemi

A Millî Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjeviç, Fenerbahçe Ülker'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tanjevic, milli takımdaki görevine devam edecek.

Roberto Carlos bugün imzalıyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos, dün akşam geç saatlerde İstanbul'a geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Carlos'un bugün sağlı


  Serkan resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, dış transferde Adnan'dan sonra Fenerbahçeli Serkan Balcı ile de sözleşme imzaladı.Serkan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu törende, kendisini 2 yıllığına bordomavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.


  Konyaspor golcü Semih'in peşinde

Transfer döneminde forvete 2 oyuncu almayı planlayan Konyaspor, Fenerbahçeli santrfor Semih'i kiralamak istiyor. Bu oyuncuyla ilgilenen yeşilbeyazlılar, Semih'in kiralanması durumunda 1 yabancı forvet alacak.


  Beşiktaş Runje'den zarara uğramadı

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'den milli kaleci Rüştü Reçber'i transfer etmesinin ardından siyahbeyazlıların Hırvat kalecisi Vedran Runje, Fransa'nın Lens takımı ile anlaştı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004