Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yüzde 6,7 büyüdük

Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 6.7 ile beklentilerin üzerinde büyüdü. En hızlı büyüyen sektör inşaat oldu. Türkiye yılın ilk çeyreğinde beklentilerin üzerinde büyüdü ve 21 çeyrektir büyümesini sürdürdü. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, yılın ilk üç ayında Gayri Safi Milli Hasıla (GSMH) yüzde 6.7, Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) yüzde 6.8 oranında arttı.


Gurbetçilerimiz de fakirleşiyor

Esnafın ve geride bıraktıkları yakınlarının umudu olan gurbetçiler, birliğin Avro’ya geçişi sonrası yaşanan hayat pahalılığı sebebiyle çalıştıkları ül

İhracat 95 milyar doları aştı

İhracat Haziran’da yüzde 17.2’lik artışla yaklaşık 9 milyar dolar oldu. Yıllık ihracat 95.4 milyar dolara ulaştı. Düşük kur düzeyine rağmen ihracatta


  Üzüm üreticisi tedirgin

Türkiye’de Ege Bölgesinden sonra üzümün en önemli ikinci üretim merkezi olan Mersin’in Tarsus ilçesinde üreticiler, “hasatla oluşan fiyatların kendilerini tedirginliğe sürüklediği’’ söylediler.


  Süte yatırım artıyor

Ülker, Pınar, Yörsan ve Tetra Pak süt ve süt ürünlerine yatırımlarını arttırıyorlar. Pınar, müşteri memnuniyeti endeksinde sektörünün birincisi seçilirken, Turquality projesi kapsamında yurtdışında tanıtımı yapılacak markalar arasında yer aldı.


  İMKB’de teknik arıza gecikmesi

İMKB’de teknik arıza sebebiyle hisse senetleri piyasası açılış seansı başlangıcı ertelendi.


  Mali tatil bugün başladı

Kamuda ilk kez bu yıl uygulamaya konulan malî tatil, bugün başlıyor.


  Rodeo ve Çizi’ye Kristal Elma Ödülü

Ülker Çizi ve Rodeo markaları, bu yıl 19. kez düzenlenen Kristal Elma Türkiye Reklâm Ödülleri Yarışması’nda Kristal Elma kazandı.


  İnebolu’da doğalgaz umudu

TPAO’nun geçtiğimiz yıl Karadeniz’de yaptırdığı sismik araştırmanın sonuçlarına göre Kastamonu’nun İnebolu İlçesi açıklarında açılacak iki kuyuda doğal gaz arayacak Avustralya bandıralı dev sondaj platformu, çalışmalara başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004