Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Viva El İslâm

Bundan altı-yedi sene kadar önce Kübalı Müslümanların sayısının bin civarında olduğu söyleniyordu. Bugün ise “binlerce” Kübalı Müslüman’dan söz ediliyor.



367’de başını kuma gömen medya!

Doğruyu konuşmak lazım; uzun bir zamandan beri adalet kavramı ağır yaralar aldı. Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya, hazırladığı iddianame yüzünden meslekten ihraç edildi.



Mazot ve kitap

İlk anda “bu ikisinin birbiriyle ne ilgisi var” denilebilir. Elbette, mazotla kitabın birbiriyle doğrudan bir ilgisi yok.



Bizde adalet fikri

KÜLTÜRÜMÜZDE ‘adalet’in yeri nedir? Devlet hayatımızda ‘adalet’ ne kadar etkilidir? Düşünce tarihimizde ‘adalet’ felsefesi ne kadar yer tutar? Hele de aydınlarımızın gözünde ‘adalet’in felsefi değeri ne kadardır?



Elazığ’da bir meydan

Sıcak altında bekleyen insanların bu tıkış tıkışlıkla neden kendilerine eziyet verdiklerini, arkaya doğru biraz açılmadıklarını doğal olarak merak ettim.



Ankara’da hükümet mi, Türkiye’de iktidar mı?

Pazar sabahının sakinliğinde. Boş yolları. Ve tanrının bir mucizesi saydığım Boğaz’ı seyrederek... Zaman zaman, ‘dili olsa acaba neler anlatırdı’ diye düşündüğüm Yıldız Sarayı’na geldim. Malta Köşkü’nde, Egemen Bağış’ın Clinton Dönemi Dışişleri Bakanı Madeleine Albright onuruna verdiği sabah kahvaltısı vardı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004