Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Gülmece yarışması sonuçlandı

Konya’nın Akşehir ilçesinde 5-10 Temmuzda yapılan 48. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında düzenlenen ‘’Gülmece Öyküleri ve Çizgi Bant Yarışması’’ sonuçlandı.

48. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında, Akşehir Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği ile Akşehir Belediyesinin düzenlediği 26. Nasreddin Hoca Gülmece Öyküleri Yarışması ile 6. Ulusal Çizgi Bant Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

Gülmece Öyküleri Yarışması’nda Caner Çaylak ‘’Arkayı Kaçlayalım’’ isimli öyküsüyle birincilik, Atay Sözer ‘’Resmi Keçi’’ isimli öyküsüyle ikincilik, Mehmet Erdem ise ‘’İstemeden Baba Oldum’’ isimli öyküsüyle üçüncülük ödülünü kazandı. Konusu küresel ısınma olan Ulusal Çizgi Bant Yarışması’nda ise birinciliği Şevket Yalaz, ikinciliği Ömer Çam ve üçüncülüğü de Musa Gümüş kazandı.

Gülmece yazarlarının yanı sıra genç yeteneklerin de teşvik edilmesi ve mizah öykülerinin okuyucusuyla buluşturulması amaçlanan Gülmece Öyküleri Yarışması’nın seçici kurulunda Muzaffer İzgü, Enver Ercan, Kandemir Konduk, Selahattin Duman, Öner Ciravoğlu, Ahmet Çuhacı ve Yusuf Çotuksöken yer alıyor.

05.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İstanbul’u hâlâ keşfetmediniz mi?

  Karaman’da restorasyonsuz eser kalmayacak

  Samsun Yeni Asya okuyucuları piknikte buluştu

  Gülmece yarışması sonuçlandı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004