Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Karadeniz Ereğli’de Risâle-i Nur kampanyasına yoğun ilgi

Yeni Asya Neşriyatın yeniden tanzim ettiği sayfa üzeri lügatli Risâle-i Nur Külliyatı için düzenlenen kampanyaya Karadeniz Ereğli’de yoğun bir ilgi gözleniyor. Yeni Asya Kitabevi çalışanları kampanyayı Ereğli halkına duyurmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Erdemir Caddesindeki Yeni Asya Kitabevi civarına Risâle-i Nur kampanyası için özel hazırlanmış afişler asılırken şehrin muhtelif yerlerinde kampanyayı duyuran el ilânları dağıtılıyor. Kampanya tanıtımı radyo reklâmlarıyla da desteklenecek.

Kampanya ile ilgili görüşlerini aldığımız M. Halil Koçak isimli öğrenci yeni hazırlanan külliyat için yapılan kampanyadan memnun olduğunu dile getirerek, “Kampanya olmasaydı bu kitapları almam mümkün olmayabilirdi. Bu kampanyanın tüm yayınevlerine örnek olmasını temenni ediyorum, Yeni Asya Neşriyat‘a teşekkür ediyorum” dedi. Kampanyanın Karadeniz Ereğli’deki seyrini anlatan Yeni Asya Kitabevi sorumlusu Süleyman Badıllı: “Karadeniz Ereğli halkının Risâle- i Nurlara olan ilgisinden memnuniyet duyuyoruz. Yaz olmasına rağmen insanlarımız kitap okumaktan vazgeçmiyor, bu durum bizi sevindiriyor. İnsanların iman hakikatlerini öğrenmek için Risâle-i Nur’a yönelmesi ahir zamanda bu eserlere ne kadar muhtaç olduğumuzu gösteriyor. İslâm dünyasının gelişmesi ve huzurlu yaşaması için Risâle-i Nur okuyucularına, talebelerine büyük bir vazife düşüyor” dedi. 

Emin DURUM / KARADENİZ EREĞLİ

06.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Mevlevîler İstanbullularla birlikte semâya uzanıyor

  Karadeniz Ereğli’de Risâle-i Nur kampanyasına yoğun ilgi

  Nasreddin Hoca su tasarrufuna çağırıyor

  ‘Okuyucu Buluşmaları’yla kaynaştık


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004