Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Sağlık

Sedef hastalarına yeni umut

Birçok insanın hayatını çekilmez hale getiren sedef hastalığına karşı bitkilerden elde edilen “Dermo Clean” yeni bir umut oldu.

“Dermo Clean” ile ilgili bilgi veren İstanbul İlâç Kozmetik Turizm Sanayi Genel Müdürü Tolga Salman, tamamen bitkisel ürünlerden elde edilen ürünün herhangi bir yan etkisi olmadığını ifade ederek, “Bugüne kadar kullanılan sedef ilâçları içerdikleri kortizon nedeniyle hastalarda değişik rahatsızlıklar ve sorunlar ortaya çıkarırken Dermo Clean’in herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır” dedi.

Kullanımından 4 hafta sonra sedefli bölgelerin yok olduğunu söyleyen Salman, kendi ürünleri de dahil hiçbir ürünün sedef hastalığını tam olarak ortadan kaldırmadığına dikkat çekti. Ürünün farkının hastaya hiçbir yan etkisi bulunmaması olduğunu dile getiren Salman, “Kortizon etkisi olmadığı için hasta uzun süre sedeflerinden kurtulmuş oluyor. Bir daha çıksa da çok az çıkıyor. Bu ilâç kullanımıyla tekrar ortadan kalkıyor. Ürünümüz Sağlık Bakanlığı’ndan da izinlidir. Eczanelerde de satılmaktadır” diye konuştu.

/ İSTANBUL

06.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Çocukluktaki güneş yanığı deri kanserine yol açabilir

  Baş ağrısına ağaç kavunu

  Sünnet hijyenik olmalı

  Sedef hastalarına yeni umut


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004