Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

RİCARDİNHO KALACAK

Beşiktaş İdari Menajeri Ali Gültiken, Brezilyalı yıldız Ricardinho'nun gönderileceği iddialarının doğru olmadığını söyledi. Gültiken, "Bu kadroyu muhafaza etmek istiyoruz. Geçen yıl sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşadık. O yüzden futbolcu göndermeyi de düşünmüyoruz'' dedi.

Beşiktaş Futbol Takımı İdari Menajeri Ali Gültiken, yoğun bir tempoda yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve çalışmalardan memnun olduklarını söyledi. Hafta sonunda yurt dışı kampının başlayacağını hatırlatan Gültiken, ''Futbolcularımızın ilk etapta gösterdiği çalışma azmi ve performanstan memnunuz'' dedi. İspanyol futbolcu Navarro'nun transferi konusunda bir gelişme olup olmadığı sorusuna Gültiken, ''Transfer çalışmaları ve görüşmeleri devam ediyor, ama şu ana dek netleşen bir şey yok. Nobre'nin sakatlığı vardı. Bu nedenle transfer konusunu biraz beklemeye almıştık, ancak sakatlığının çok da korkulduğu gibi olmadığını tespit ettik. Yeniden stoper transferi konusunda yoğunlaşacağız'' diye konuştu.

FUTBOLCU GÖNDERMEYECEĞİZ

Gültiken, Navarro'yu teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istemediği yönünde spekülasyonlar yapıldığının belirtilmesi üzerine, ''Böyle bir şey yok. Biz hocamızın istemediği hiçbir oyuncuyu almayız. Bugüne kadarki görüşmeler hep hocamızın onayıyla yapıldı. Navarro konusunda da hocamızın bilgisi vardır'' şeklinde konuştu. Takımdan Ricardinho'nun gönderileceği iddialarının bulunduğunun hatırlatılması üzerine de Gültiken, ''Geniş bir kadromuz var ve bu kadroyu muhafaza etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz var. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda da mücadele edeceğiz. Geçen yıl sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşadık. O yüzden kadroyu geniş tutmak istiyoruz ve futbolcu göndermeyi de düşünmüyoruz'' dedi.

KASIMPAŞA MAÇI

Kasımpaşa ile bugün yapacakları hazırlık maçına da değinen Gültiken, ''Kadroda genç oyuncularımız var. Çok iyi çalıştılar, ancak kamp kadrosu için bir karar verilmesi gerekiyor. Doğru bir karar vermek için de böyle bir maç organize ettik" diye konuştu.

14 günlük Avusturya kampı yarın başlıyor

Beşiktaş, ikinci etap kamp çalışmaları için 7 Temmuz Cumartesi günü Avusturya'ya gidecek. Avusturya'nın Seefeld bölgesinde gerçekleştirilecek 14 günlük kampta siyah-beyazlılar, 4 hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş, kampta 10 Temmuz'da Avusturya 3. Lig takımlarından FC Hall, 15 Temmuz'da Almanya Birinci Lig ekiplerinden Hamburg ile karşılaşacak. Daha sonra Avusturya'nın Leogang bölgesine geçecek olan Beşiktaş, 4'lü turnuvaya katılacak. 18 Temmuz'da Almanya Birinci Lig takımlarından Duisburg ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, 20 Temmuz'da ise Romanya şampiyonu Dinamo Bükreş ile Çek Süper Lig ekibi Budejovice takımlarından biriyle son hazırlık maçını yapacak. Siyahbeyazlılar, 21 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'a dönecek.

06.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  RİCARDİNHO KALACAK

  Feldkamp, idmanda istediğini yapan Hasan Şaş'ı tebrik etti

  Beşiktaş'ın ‘B’ takımı İstanbulspor

  Appiah'ın transferi yattı

  Canaydın silah haberine üzüldü

  Şahin Köprüçay'da rafting yaptı

  2014 Kış Olimpiyat Oyunları Soçhi'de

  M. United'den Carlos Tevez'e 20 milyon sterlin

  Villarreal yeni sezonda Nihat Kahveci'ye güveniyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004