Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FELDKAMP 6+1'E SEVİNDİ

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını 6+1 olarak belirlemesinden sonra bir oyuncu alabileceklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takım Cenevre kampında ilk ciddi hazırlık maçını bugün Anderlecht ile oynayacak. Kanal D maçı canlı yayınlayacak.

Galatasaray, İsviçre kampının 3. gününde futbolcular kros ağırlıklı bir çalışma yaptı. Kamp yapılan otelin bahçesindeki parkurda koşan futbolcular daha sonra 30 dakikalık bir kondisyon antrenmanı yaptı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp sabah antrenmanını iptal ederken, Galatasaray akşam antrenmanını, bugün Anderlecht karşılaşmasının oynanacağı Bern'deki Stade de Suisse'de yaptı.

YETİŞİR Mİ?

Öte yandan Feldkamp, Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını 6+1 olarak belirlemesinden sonra bir oyuncu alabileceklerini söyledi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Alman Teknik Adam, federasyonun almış olduğu kararın kulüplerin altyapısını çok fazla etkilemeyeceğini kaydeden Feldkamp, "İyi altyapıları olan takımlar zaten her zaman üste çıkacaktır. Kulüpler 'daha ne gibi işler yapabiliriz' diye düşüneceklerdir" dedi. "Yapılacak yeni bir transferi kampa yetiştirilmesini istiyor musunuz?" şeklindeki bir soruya ise tecrübeli teknik adam, "O çok erken olur ama gökten iyi bir oyuncu düşerse onu da almam demem. Futbolda her şey mümkün öyle bir şey olabilir. Yeni alınacak futbolcu hakkında Adnan Sezgin ile konuşacağız" cevabını verdi.

ANDERLECHT'LE MAÇ BUGÜN

Bu arada Galatasaray yeni transferleri ile ilk kez D Spor ekranlarında olacak. Bern’de OBI Cup’ta ilk kez yeni transferleri ile RSC Anderlecht karşısına çıkacağı karşılaşma ve daha sonra oynayacağı hazırlık karşılaşmaları, uydu üzerinden yayın yapan D Spor ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Galatasaray ile Belçika Şampiyonu Anderlecht’in karşılaşacağı OBI Cup-2007 ilk maçı, bugün 19.30’da D Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Rüştü: Herşey mükemmel

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş'ta kaleci Rüştü Reçber, "Herşey mükemmel gidiyor. Önceliğimiz takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek ve bunu şimdiden başardık" dedi. Kampta bir basın toplantısı düzenleyen Milli kaleci, "Önceliğimiz takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek. Şu an için de bunu başardık. Ama ilerleyen zamanla birlikte bu uyum ve sevgi ortamını daha da geliştireceğiz. Herşey mükemmel gidiyor. Hocamız Ertuğrul Sağlam ile birlikte çok iyi bir ortam oluşturduk. Buradaki takım arkadaşlarım da beni çok iyi karşıladılar. Bir kez daha hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

10.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FELDKAMP 6+1'E SEVİNDİ

  Real Madrid'in yeni hocası Alman Schuster oldu

  F.Bahçe kafilesi Viyana'da

  Trabzonspor'd İntertoto sevinci

  Boğaziçi Yüzme Yarışı Pazar günü

  Ender yuvaya döndü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004