Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Polat: UEFA'da en az çeyrek final oynarız

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Bizim için UEFA Kupası'nda çeyrek finalin altındaki bir sonuç başarısızlıktır. En az çeyrek final ve üstünü hedefleyip düşünmemiz lazım" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, UEFA Kupası'nda çeyrek finalin altında alınacak bir sonucun, kendileri için başarısızlık olacağını söyledi. Polat, Galatasaray TV'de yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın bir değişim içinde olduğunu, bunun da bir sezonda gerçekleştirilmesinin beklenemeyeceğini kaydeden Polat, ''Bunun bir süresi olmalı. İki-üç sezonluk bir süreç olarak kabul edilmeli. Bizim için UEFA Kupası'nda çeyrek finalin altındaki bir sonuç başarısızlıktır. En az çeyrek final ve üstünü hedefleyip düşünmemiz lazım. O anlamda mücadelemizi yapıyoruz. Başlarında da Feldkamp gibi çok tecrübeli bir hoca var'' dedi.

BEKLENTİLERİMİZ BÜYÜK

Yeni transferler konusunda da görüşlerini açıklayan Adnan Polat, bu konuda Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel'e teşekkür etmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Bu ikilinin, aldıkları kararları uygulama konusunda 1,5 ay boyunca gece gündüz koşturduklarını ifade eden Polat, ''Hedeflediğimiz tüm transferleri gerçekleştirdiler. Beklentimiz yüksek, ama şu an için bir şey söylemek erken. Bizim en büyük sıkıntımız, liglere seyircisiz başlamak. 5 maç ceza aldık. Seyircisiz oynamamız, bizim için çok büyük bir dezavantaj. Bu bize çok büyük bir sıkıntı yaşatıyor, çünkü Galatasaray taraftarı, Galatasaray'ın ruhudur. Bizi canlı tutan, motive eden, koşturan, başarıya ulaştıran taraftarımızdır. Onlarsız futbolun pek tadı, tuzu olmuyor'' diye konuştu.

TÜM TESİSLER YENİLENDİ

Adnan Polat, yönetime geldikleri günden beri birçok icraatın içinde olduklarını, ancak kamuoyunun, kulüpteki kıpırdanmayı sadece yapılan transferlerle görebildiğini söyledi. Geçen yaz tüm tesisleri elden geçirdiklerini anlatan Adnan Polat, ''Bunun dışında mali olarak ciddi çalışmalarımız var. 2006-07 sezonundan hiçbir borcumuz yok. Profesyonel takımımızın çok cüzi bir alacağı var. Onu da lig başlamadan ödeyeceğiz. UEFA'daki tüm davalarımız sona erdi. Ribery davası hariç hepsini kazandık. Birçoğunun da borcunu ödedik'' dedi.

SEYRANTEPE'YE TEMEL YAKINDA

Seyrantepe'de yapılacak stadın temelinin ağustos ayı içinde atılacağını, bunun Galatasaray'a yeni bir soluk aldıracağını kaydeden Polat,''Güzel günler yakın. Başta sayın başkanımız olmak üzere tüm ekibimiz, canın dişine takarak çalışıyor'' diye konuştu. Adnan Polat, yeni transferlerle beklentilerinin arttığını belirterek, ''Hem seyir zevki yüksek, hem de iyi sonuçlar alan bir Galatasaray izlettirmeyi umuyoruz'' dedi.Takımın tüm antrenmanlarını izlemek istediğini, ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle gidemediğini dile getiren Polat, şöyle konuştu: ''Aldığımız futbolcuların, takıma büyük güç katacağı ve katkı sağlayacağından eminim. Bu rekabette önceki sezon şampiyon olan takımımızın oyuncuları da burada, onların çok büyük bir çıkış yakalayacağını düşünüyorum. Takım halinde, Türk futbolunda hem seyir zevki yüksek, hem de iyi sonuçlar alan bir Galatasaray izlettirmeyi umuyoruz.''

11.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Polat: UEFA'da en az çeyrek final oynarız

  Ali: F.Bahçe'de tam bir kolej havası var

  Konya, Antep'ten Veysel'le anlaştı

  Bursa, İzlandalı kalecinin peşinde

  Cenk ve Lazarov kulüp arıyor

  Iverson'a 260 bin dolar ceza

  Nedved Juventus'un teklifini reddetti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004