Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Müşerref’ten camide katliâm

Pakistan’ın başşehri İslamabad’da, ordunun Lal Mescit’e şafak sökmeden düzenlediği operasyonda ölen sivillerin sayısı 50’ye, asker sayısı da 8’e yükseldi. Ordu sözcüsü General Vahid Erşad, şu ana kadar 27 kadının kurtulduğunu, içeride daha fazla kişinin rehin olduğunu söyledi. Çatışmaların artarak sürdüğünü belirten Erşad, “Adım adım yaklaşıyoruz, bu nedenle başka bir zarar yok” dedi.


Arafat’ın katili Dahlan

Arafat’ın gerçek katilinin Dahlan olduğu bildirildi. Mahmut Abbas’ın güvenlikten sorumlu danışmanı olan ve Gazze’nin Hamas tarafından ele geçirilmesin

Bush'a destek dibe vurdu

ABD’de son yapılan kamuoyu yoklaması, Irak savaşına olan muhalefetin rekor düzeyde arttığını, ABD Başkanı George Bush’a desteğinse azaldığını ortaya k


  Sarkozy-Hizbullah atışması

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Hizbullah örgütünü terörist faaliyetlerine son vermeye çağırırken, Hizbullahlı eski bakan Muhammed Fneich, bu sözlerin “Siyonist lobinin hoşuna gitsin diye söylenmiş” olduğunu belirtti.


  Sarkozy Cezayir’den özür dilemiyor

ransa Cumhurbaşkanı Nikolas Sarkozy, geleceğe odaklanmak gerektiğini belirterek, sömürge dönemi yüzünden Cezayir’den özür dilemeyi bir kez daha reddetti.


  Olmert: Batı Şeria Gazze ayrımını istemiyoruz

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistinlilerin, Gazze Şeridi ile Batı Şeria’da iki ayrı siyasî mevcudiyet olarak ayrılmasını istemediğini söyledi.


  Rumlar, çözüm için harekete geçmiyor

Avrupa Parlamentosunun Yeşil Grup Başkan Yardımcısı İtalyan parlamenter Monika Frassoni, Rum kesimi yönetimini, Kıbrıs sorununun çözümüne engel olmakla suçladı.


  Soyadı ‘cehennem’ olunca...

Avustralya’da bir Katolik ilkokulu, soyadı “Hell” (Cehennem) olan bir öğrenciyi kaydetmeyi, din derslerinde sıkıntıya sebep olacağı gerekçesiyle kabul etmedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004