Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

APPIAH - KURANYİ GERÇEĞİ

Appiah, Schalke tarafından resmen istendi. Karşılığında ise F. Bahçe Kuranyi ve Halil Altıntop için bir teklif yaptı. Fakat Alman Kulübü 21 milyon euroluk bir cevap verdi. Fenerbahçe transfer görüşmelerinde ipleri bu cevapla koparttı.

Stephan Appiah ile ilgili olarak son günlerde özellikle Alman Medyası kaynaklı birçok değişik haberler çıkması sebebi ile Fenerbahçe Kulübü bu konuda bir açıklama yapma gereği duydu. Kulüp, internet sitesinden yaptığı açıklamada Alman basınına konu olan haberlerle ilgili olarak yaşanan gelişmeleri şöyle özetledi:

Oyuncumuz Stephan Appiah ile ilgili olarak son günlerde özellikle Alman Medyası kaynaklı birçok değişik haberler çıkması nedeni ile kulübümüz bu konuda bir açıklama yapmayı uygun görmektedir. Alman basınına konu olan haberle ilgili olarak yaşanan gelişmeler özetle şöyledir;

Shalke04 kulübünden Andreas Müller, oyuncumuz Stephan Appiah ile ilgili olarak kulübümüze telefonla başvurmuş ve görüşme talebini iletmiştir. Kulübümüzün kurumsal yapısı gereği bu tür başvuruların sözlü olarak değil yazılı olarak yapılması gerektiği ve bu nedenle söz konusu talebin kulübümüze yazılı olarak iletilmesi kendilerinden istenmiştir.

Bunun üzerine Shalke04 yönetimi kulübümüze yazılı olarak başvurmuş ve oyuncumuz Stephan Appiah’ı transfer etmek istediklerini ve bonservis bedeli olarak 4 milyon euro önerdiklerini bildirmişlerdir.

Shalke04’ün bu yazılı teklifine karşı, verilen resmî yanıtta kulübümüz Schalke04’ün oyuncularından Kevin Kuranyi ve Halil Altıntop ile ilgilendiğini ve transfer etme isteğini yazılı olarak iletmiştir.

Kulübümüzün bu cevabının ardından Schalke04 yönetiminden Andreas Müller, Kevin Kuranyi’yi satmayı düşünmediklerini ancak kontratında yer alan maddeye göre 27 milyon euro bedelle serbest kalacağını belirtmiştir.

Gelinen son noktada kulübümüz Schalke04’e verdiği yanıtta Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Stephan Appiah’ın da Kevin Kuranyi kadar değerli bir oyuncu olduğunu kendilerine net bir şekilde belirtmiş ve K. Kuranyi’nin transferi için herhangi bir bedel teklif etmemiştir.

Bunların dışında yine basında yer alan bazı haberlerde oyuncumuz Stephen Appiah’ın İngiliz West Ham kulübü tarafından da istendiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber kesinlikle doğru değildir. Bu kulüpten bizlere ulaşmış hiçbir talep yoktur.

14.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  APPIAH - KURANYİ GERÇEĞİ

  Kırkpınar’ın rövanşı Samandıra’da

  Trabzon’un tur günü

  12 Dev Adam Avustralya ile oynayacak

  Cimbom’un OBİ-Cup performansı Feldkamp’ı sevindirdi

  Riquelme Madrid yolcusu

  Tevez, Manchester’da


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004