Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Büyükanıtla görüşmemi açıklayamam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’(Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile) Bizim görüşmemizde devletin adabı içerisinde açıklanmayacak bir şeyi nasıl açıklarım. Protokol falan yok, hepsi külliyen yalan’’ dedi.

Başbakan Erdoğan, Kanal 24 televizyonunda canlı olarak yayımlanan ‘’Ankara Masası’’ adlı programda,bir soru üzerine, cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin partisine yaradığını ifade etti. Halkın olanları ilgiyle izlediğini anlatan Erdoğan, ‘’Vatandaş bakıyor Anayasa aynı, Özal, Demirel, Sezer bu anayasa ile seçildi ve sayın Gül daha çok oy aldığı halde niçin gelemiyor diye düşünüyor’’ şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı sitesinde 27 Nisan’da yer alan açıklamanın hatırlatılması üzerine, ‘’Bizim siyasetteki stratejimiz; dik duracağız, ama dikleşmeyeceğiz. Çünkü ülkemize zarar verir’’ dedi.

Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile yaptığı görüşmenin kamuoyunda ‘’Dolmabahçe Protokolü’’ olarak adlandırıldığının hatırlatılması üzerine böyle bir protokolün olmadığını söyledi.‘’Sayın Genelkurmay Başkanımızla oturup, konuşup, dertleştik ve ülke meselelerini değerlendirdik’’ diyen Erdoğan, Orgeneral Büyükanıt ile sadece fiziksel olarak değil, telefonla da görüştüğünü kaydetti. Erdoğan, ‘’Baykal çıkmış, kendisine göre değerlendiriyor. Bizim görüşmemizde devletin adabı içerisinde açıklanmayacak bir şeyi nasıl açıklarım. Protokol falan yok, hepsi külliyen yalan’’ dedi.

“BAYKAL’IN KENDİNİ AKLÎ

TESTTEN GEÇİRMESİ LÂZIM”

Sorular üzerine partisinin İstanbul Kazlıçeşme mitingini değerlendiren Erdoğan, katılanların miting alanına sığmadığını, mitinge 1 milyonu aşkın kişinin geldiğini belirtti.

‘’1 milyon altın mı oluyor yani, 1 milyon altın yatıyor orada o zaman...’’ denilmesi üzerine Erdoğan, ‘’Bunun hiç akılla, mantıkla izahı olur mu? Bugün 1 milyon altını dağıttığınızı düşünün. Bütün Türkiye’de bunun dağıtılacağını düşünün. ‘AK Parti altın dağıtıyor’ bunu da kendine göre şamatayla anlatıyor. Sayın Baykal’ın kendini bir testten geçirmesi lazım. Akli testten geçirmesi lâzım. 1 milyon sadece İstanbul’da altın dağıtıldı. Bari çeyrek mi, tam mı daha mı küçük bunu da söylesin’’ diye konuştu.

/ ANKARA

17.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Başörtüsü mücadelesi imanımızı kuvvetlendirdi

  Yasak savunulamaz

  Gül: Hep direnişle karşılaştık

  Liderlerin sinirleri yıprandı

  Son ankete göre, barajı 3 parti geçiyor

  Büyükanıtla görüşmemi açıklayamam

  Arınç ve Koca’ya suç duyurusu

  AKP konvoyuna silâhlı saldırı

  Times: Türkiye kargaşa içinde

  İnternet üzerinden siyaset

  DP Lideri Ağar bugün Denizli’de

  Edirne’de 59 bin oy kullanıldı

  Kömür yardımının seçimle ilgisi yok

  YSK’dan RTÜK hakkında suç duyurusu

  Orman yangınları korkutuyor

  Atlı jandarma ekibi yangın nöbetinde

  Fransa müzakereyi durdurmayacak

  Kasırga'nın bakanlığına itiraza ret

  Değerler üzerinden siyaset yapılmamalı

  ‘Cenazemde alkış istemiyorum’

  Okulda ucuz tatil imkânı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004