Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Güney Kore’de İstanbul rüzgârı esecek

Türkiye ve Güney Kore arasındaki yarım yüzyıllık iyi ilişkiler, Kore’de düzenlenen bir minyatür sergisiyle kutlanıyor. Kore Vakfı Kültür Merkezi’nde Çarşamba günü açılacak olan “İstanbul Rüzgârı” isimli sergide Ömer Dinçer Kılıç, Kadir Ekim ve Sadreddin Özçimi’nin eserlerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı yerlerini gösteren 60 fotoğraf sergilenecek.

Türkiye ve Güney Kore, iki ülke arasında diplomatik ilişkilerin başlamasının 50. yılı münasebetiyle 2007’yi Kore Türkiye Dostluk Yılı ilân etmişti.

Sergi, Seul’deki İstanbul Kültür Merkezi, Türk-Kore Dostluk Birliği ve İstanbul Belediye tarafından organize ediliyor. Sergide Ömer Dinçer’e ait 40 minyatür çalışması, Kadir Ekim tarafından papirüs kâğıdına yapılmış 13 çizim ve Sadreddin Özçimi’nin 15 mermer çalışması yer alıyor.

Sergi, Kore Vakfı Kültür Merkezi’ndeki Nuri ve Areum Galerileri’nde 18 - Temmuz 30 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak. Ziyaretçiler aynı zamanda Türkiye’nin tarihî ve tabiî güzelliklerini gösteren 60 kadar fotoğrafı da görme imkânına sahip olacak.

17.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gençler Nasreddin Hoca'yı tanımıyor

  Güney Kore’de İstanbul rüzgârı esecek

  Şanlıurfa’daki koruma çalışmaları hızlandırılıyor

  Yedi Tepeli şehri, “1453” anlatıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004