Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENERBAHÇE KAN KAYBETTİ

“Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan futbolcular ayrıldı, şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Çok iyi bir Galatasaray geliyor” diyen Hasan Şaş, takıma yapılan iyi transferlerle birlikte yüklerinin de azaldığını fakat Feldkamp’ın kendisinden bazı istekleri olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Hasan Şaş, sarı kırmızılı takımın Avusturya kampında açıklamalar yaptı.

‘Ajansspor.com’ yer alan habere göre, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayının Galatasaray olduğunu ifade eden Hasan Şaş, “Yüzde 60’lık bölüm bizim diyebilirim, çünkü Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan futbolcular ayrıldı diye düşünüyorum. Ümit, Tuncay, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Fenerbahçe için önemli isimlerdi bence. Takım içinde o ruhu oluşturan isimlerdi. Şimdi onlar gitti, yerine yeni yıldızlar geldi. Onların birbirleriyle uyumu tabii ki biraz zaman alabilir, ama bizde hem yetenekli, hem koşan, hem mücadele eden bir takım ruhu var. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz” dedi.

Yeni transferlerden Lincoln ile çok iyi anlaştığını belirten Şaş, “Kendisi çok sempatik. Bunu da Brezilyalı olmasına bağlıyorum. Takıma çok iyi transferler yapıldı. Bu da açıkçası bizim sorumluluğumuzu daha da azalttı. Sanki üstümüzden bir yük kalktı. Bu transferler bizim de performansımızı etkiler. Daha rahat, daha olumlu olacağız. Ne kadar rahat olduğumuzu sezon başlayınca göreceğiz zaten. Ne kadar kaliteli transfer olursa, herkesin sorumluluğu yüzde 10 gibi bölünüyor” diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Hakan Şükür ve kendisinin alacaklarının ödenmediği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak şunları söyledi: “Takımda 30 tane arkadaşımız var. Biz zaten 9-10 yıldır buradayız. İki kısımlı bir para gelmişti, birinci kısım arkadaşlarımıza dağıtmışlardı, ikinci kısmı ise yakın günlerde bize dağıtacaklar. Onunla ilgili bir problemimiz yok.”

FELDKAMP OLAYI YANLIŞ AKTARILDI

Antrenmanlarda, Feldkamp ile arasında geçen diyaloğun gazetelere yanlış aktarıldığını da belirten Şaş, “Feldkamp ile konuştuklarım ile gazetelerde okuduklarım çok farklı. İnsanlara yanlış aksettiriliyor. Yanlış algılanıyor bence. Hocanın birebir konuşması, daha çok taktik uyum ile ilgili. Çünkü hoca, takımın her bölgesinde taktik ve disiplin istiyor. Bana sadece onu söyledi, teknik açıdan hiçbir şey söylemedi. Taktik disiplinine uyduğumuz takdirde, bu takımda daha çok oynayabileceğimizi, bize büyük sorumluluk düştüğünü söyledi. Ama maalesef basında, düdük atma olayından tutun da, çalım atma, ayağında top tutma gibi birçok yanlış şey aksettirildi. Hocayla aramızda böyle bir diyalog geçmedi, sadece taktik ve disipline uyma açısından benden özverili davranmamı istedi” şeklinde konuştu.

19.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENERBAHÇE KAN KAYBETTİ

  Carlos, idmanda golünü attı

  Beşiktaş’ta formalar 27 Temmuz’da tanıtılacak

  Milliler geriledi, Brezilya lider

  Trabzon’da UEFA inancı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004