Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş’ta formalar 27 Temmuz’da tanıtılacak

Beşiktaş Futbol Takımı’nın 2007-2008 sezonunda giyeceği yeni formaların tanıtımı 27 Temmuz Cuma günü yapılacak.

Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy, siyah-beyazlı kulübün yeni sezon için turuncu renkte forma hazırlattığına dair basında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Aksoy, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ‘’Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 104 yıllık şanlı bir tarihe sahip olup, 100 yıl önce renklerini siyah-beyaz olarak belirlemiştir. Bunun yanı sıra armamızda büyük bir onurla taşıdığımız ay-yıldızlı bayrağımızın asil rengi olan kırmızı da ana renklerimiz içinde bulunmaktadır. Kulübümüz, 2007-2008 sezonu için de ana renklerimiz olan siyah-beyazdan oluşan farklı tasarımlardaki formalarımızı hazırlamıştır. 27 Temmuz 2007 tarihinde lansmanı yapılacak yeni sezon formalarımız, tüm camiamızın beğenisine sunulacaktır. Yeni sezon için, basında yer aldığı gibi turuncu renkli forma hiç düşünülmemiştir.”

CENK KORAY ANILACAK

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticileri Şan Ökten ve Cenk Koray için, ölüm yıldönümlerinde 23 Temmuz Pazartesi ve 24 Temmuz Salı günü kabirleri başında anma törenleri düzenlenecek. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Cenk Koray, ölümünün 7. yıldönümünde 23 Temmuz Pazartesi günü Karacaahmet Mezarlığı’ndaki, Şan Ökten de ölümünün 20. yıldönümünde, 24 Temmuz Salı günü Kuzguncuk Nakkaştepe’deki kabirleri başında anılacak.

19.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENERBAHÇE KAN KAYBETTİ

  Carlos, idmanda golünü attı

  Beşiktaş’ta formalar 27 Temmuz’da tanıtılacak

  Milliler geriledi, Brezilya lider

  Trabzon’da UEFA inancı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004