Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

AURELİO: KAPTAN OLMAM

Brezilyalı futbolcu, Rüştü, Ümit ve Tuncay'ın takımdan ayrılmasının ardından teklif edilen takım kaptanlığını, kendisini hazır hissetmediği için geri çevirdiğini ifade etti. Aurelio, ''Kimin kaptan olması takım için iyi olur'' şeklindeki soruya da sırasıyla Roberto Carlos, Alex, Tümer, Önder, Semih ve Lugano isimlerini verdi.

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio, 5 Ağustosta Beşiktaş ile yapacakları Süper Kupa maçının çekişmeli geçeceğini, geçen sezon ki lig şampiyonluğu gibi yine kazanan tarafın kendileri olacağını düşündüğünü ifade etti. Samandıra'daki tesislerde antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aurelio, geçen sezon Beşiktaş ile girdikleri şampiyonluk yarışında kazanan tarafın kendileri olduğu hatırlatılarak, yöneltilen soru üzerine Süper Kupa ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: ''İki takımda güzel transferlerle sezona giriyor. Elbette ki ilk maçta iki takımda yüzde yüz hazır olmayabilir. Fakat maçın bir ismi vardır, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ve sonunda kupa varsa büyük ve çekişmeli bir maç olur. Aklımdan geçen, umuyorum ki kupayı da biz kazanırız.''

BAŞBAKANA BAŞARILAR DİLEDİ

Aurelio, siyah-beyazlı ekipte, yakın dönemde Fenerbahçe'de forma giyen oyuncuların bulunduğunun hatırlatılması üzerine, ''Futbol içinde takım değiştirmek normal bir şey. Önemli olan arkadaşlıkların baki kalmasıdır. Rüştü, Mehmet Yozgatlı ve Nobre'de olduğu gibi arkadaşlığımızın kalması önemli'' diye konuştu. Türk vatandaşı olan Aurelio, 22 Temmuz Pazar günü yapılan 23. dönem milletvekili genel seçimleriyle ilgili soruya, ''Oy kullanmadım çünkü kamptan geliyorduk. Kullanıp kullanamayacağımı da açıkçası bilmiyordum'' diye cevap verdi. Aurelio, ''Fenerbahçeli Başbakan seçildi bu konuda ne diyecek'' biçimindeki soruya da, ''Yeni dönemde kendisine başarılar dilemek istiyorum. Fenerbahçeli olması da beni mutlu ediyor'' diye yanıtladı.

KAPTANLIK KONUSU KAPANDI

Aurelio, Ümit ve Tuncay'ın takımdan ayrılmasının ardından teklif edilen takım kaptanlığını, kendisini hazır hissetmediği için geri çevirdiğini ifade etti. ''Kimin kaptan olması takım için iyi olur'' şeklindeki soruya da sırasıyla Roberto Carlos, Alex, Tümer, Önder, Semih ve Lugano isimlerini sayarak cevap veren Aurelio, şöyle konuştu: ''Bu benim özel bir nedenim. Kendimi iyi hissetmeyeceğimi söyledim. Kendimi iyi bir şekilde hazırlamadığım için, böyle bir şeye hazır hissetmediğim için Zico'ya söyledim. O da bir problem olmadığını söyledi ve bu konu böylelikle kapandı. Takımda yeterince tecrübeli oyuncu var. Roberto Carlos, Alex, Tümer, Önder, Semih, Lugano. Bu oyuncular tecrübeli oyuncular. Bunlardan herhangi biri kaptanlık bandını koluna geçirirse kesinlikle başarılı olacağına eminim.''

RICARDINHO İLE SORUNUM YOK

Aurelio, geçen sezon olay nedeniyle arası bozulan Beşiktaşlı futbolcu Ricardinho ile hiçbir sorunu olmadığını ifade etti. Süper Kupa maçı öncesi siyah-beyazlı oyuncuyla barışmayı düşünüp düşünmediği yönündeki soruyu Aurelio, ''Bu konu kapandıı'' diye cevapladı.

25.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AURELİO: KAPTAN OLMAM

  Süper Kupa'yı yılın hakemi Aydınus yönetecek

  Tolga Seyhan 1 yıl Trabzon'da

  Futbolda Avrupa kuraları haftaya

  Emre ve Ronaldo haberi asılsız

  59. TED Open 6 Ağustos'ta

  Şeyma tekvandoda Avrupa ikincisi oldu

  Saran F.Bahçe'ye dâvâ açtı

  G.Saray-İstanbul maçının biletleri satışa çıkarıldı

  Gökhan: Beşiktaş'ı kimse tutamaz


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004