Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sanayici çözüm istiyor

Sakarya Sanayici ve İş Adamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alkan, iktidar ve muhalefetin kısır çekişmeleri bir yana bırakarak, sorunlara çözüm üretmek ve bunları uygulamaya koymak zorunda olduklarını belirtti.


Borsa coştu, dolar düştü

Seçim sonuçlarının ardından yükselişte olan borsa tarihinde ilk kez 56 bini geçti. Dolar altı yılın en düşüğünde seyrediyor. Dolar dün 1,2445 YTL’ye k

Yumurta fiyatları artıyor

Türkiye’nin önemli yumurta üretim merkezlerinden Kayseri ile Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde, toptan yumurta fiyatları bu hafta da arttı.


  Biyobenzin, buğdayın değerini arttıracak

Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Mehmet Kara, stratejik bir ürün olan buğdayın değerinin, mısır ve şeker pancarı gibi biyodizel üretiminde kullanıldığı için dünya pazarındaki değerinin daha da artacağını belirtti.


  Çukurova’da, ‘sebzecilik-meyvecilik’ dönemi

Pamuk tarımıyla özdeşleşen Adana’da çiftçiler, tarla bitkilerinin yanı sıra öncelikle küçük parsellerde de olsa üretim sağlanarak yüksek gelir elde edilebileceğini göstererek sebze ve meyveciliğe de yönlendirildiği bildirildi.


  Adana’ya yeni OSB çalışması

Toros Adana-Yumurtalık Serbest Bölgesi (TAYSEB) bitişiğindeki 55 bin hektar hazine arazisinde yeni bir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için girişimlere başlandığı bildirildi.


  Çiftçiye SMS ile bilgi desteği

Bir yüksek lisans tez çalışmasından yola çıkılarak oluşturulan “Ceptarım’’ projesiyle, tarımsal bilgiler kısa mesajla çiftçilere ulaştırılıyor.


  Bolu Dağı’na plaza hazırlığı

Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, Bolu Tünelinin açılmasıyla zor durumda kalan işletmeler için Bolu Dağına Plaza kurulacağını söyledi.


  EKO-YORUM



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004