Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Marovitch’in karanlık kazası

Vatikan Büyükelçiliği’nin İstanbul Temsilcisi Georges Marovitch geçtiğimiz Salı günü Roma’da ağır bir tren kazası geçirdi. İstasyonda beklerken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı raylara düşen Marovitch, tren çarpması sonucu ciddî şekilde yaralandı.

Marovitch’in, Türkiye’de Vatikan Temsilciliği de yapan Papa 23. John’un doğduğu evi ziyaret etmek üzere bir tren yolculuğu yapacağı ve olayın trene binmeden önce gerçekleştiği öğrenildi. Türkiye Katolik Cemaatleri Ruhaniler Kurulu Sözcüsü de olan Marovitch’in ailesinin verdiği bilgilere göre kaza neticesinde Marovitch ağır bir iç kanama geçirdi. Kaburgaları kırılan ve iç organları zarar gören Marovitch kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Papa 2. John Paul’ün ölmeden önce tedavi gördüğü Gemelli hastanesinde kontrol altında tutulan Marovitch’in iç kanamasının durdurulduğu bildirildi. Vatikan kaynakları, Marovitch’in halen yoğun bakımda olduğunu ancak durumunun iyiye gittiğini belirtiyor. Monsenyör Georges Marovitch dinler arası diyalog faaliyetlerine verdiği önemle biliniyordu. Yetmiş beş yaşında olan Marovitch, tatilini geçirmek üzere Roma’da bulunuyordu. İtalyan polisi olay hakkında bir tahkikat başlatırken, kazanın nasıl meydana geldiği derinlemesine araştırılıyor.

/ Roma

27.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İspanya’da köstebekler savaşı

  ‘Gazze ve Batı Şeria ayrı kalamaz’

  Blair, har vurup harman savurdu

  Maliki yönetimi ABD’ye kırgın

  Marovitch’in karanlık kazası

  Barak, gençlik aşkıyla evleniyor

  Dahlan sonunda gitti

  Suriye’de sıcaktan mühimmat patladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004