Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nihat: Beşiktaş'a dönmem

Beşiktaş'ın geri dön teklifini kabul etmeyen milli futbolcu Nihat Kahveci Villarreal'in İspanya'da yaptığı son hazırlık maçında 2 gol atarak göz doldurdu.

İspanya'nın Villarreal kulübünde forma giyen Türk futbolcu Nihat Kahveci, hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile göz dolduruyor. 2007-2008 sezonu hazırlıklarını İspanya'nın kuzeyinde devam ettiren Villarreal, dün 3. lig takımlarından Vilamalla ile oynadığı hazırlık maçını 40 kazanırken, takımının ilk 2 golünü atan Nihat, Villarreal'in en iyisiolarak gösterildi. Geçtiğimiz sezon dizinden geçirdiği ameliyattan dolayı 6 ay sahalardan uzak kalan ve kendini gösteremeyen Nihat'ın yeni sezona oldukça hırslı hazırlandığı belirtiliyor.

BAPTİSTA VE ANELKA LİSTEDE

Bu arada, İspanyol basınında yer alan haberlerde, Nihat'ın eski kulübü Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığı, ancak bunu geri çevirdiği öne sürüldü. Öte yandan, Forlan'ı Athletico de Madrid'e verdikten sonra yeni bir forvet arayışında olan Villarreal, Real Madrid'den Baptista ve Bolton'da forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Nicolas Anelka ile ilgileniyor. RealMadrid'in Brezilyalı futbolcusu Baptista için istediği 20 milyon Avro bonservis bedelini yüksek bulduğu söylenen Villarreal'in, daha ucuza geleceği düşüncesiyle yoğunluğunu Anelka üzerine verdiği kaydediliyor.

27.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRASYA'DA RÜYA ÖDÜL

  Nihat: Beşiktaş'a dönmem

  Başkan Demirören sabahki idmanı izledi

  Hasan Kabze'ye teklif yağıyor

  İstanbul Belediye Caner'le anlaştı

  TELLO: Futbolu kalbimle oynarım

  Önder: Kaptan Roberto Carlos da olabilir

  Selçuk kendisine sert giren Edu ile tartıştı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004