Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Hamas birlikten yana

Hamas örgütünün sürgündeki lideri Halit Meşal, ‘’Filistin halkının, devlet başkanı Mahmut Abbas’ın otoritesi altındaki birlikten yana olduğunu’’ bildirdi.


Haim Ramon: Batı Şeria’dan çekilelim

İsrail Başbakan Yardımcısı Haim Ramon, İsrail’in, Filistinliler ile bir anlaşma içinde Batı Şeria’nın büyük bölümünden çekilmesi gerektiğini söyledi.

BM, Bağdat’taki saldırıyı kınadı

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, önceki gün Irak’ın başşehri Bağdat’ta 50’den fazla kişinin ölümüne yol açan bombalı saldırıyı şiddetle kınadığını bildi


  Afgan siviller ölüyor

Afganistan’da Taliban militanlarıyla NATO ve Afgan güçlerinin şiddetli çatışma haberlerinin geldiği güney bölgesinde, yine aralarında kadın ve çocukların bulunduğu onlarca sivilin de öldüğü bildiriliyor.


  Ürperten Darfur raporu

BM İnsan Hakları Komitesi, 2003 yılından bu yana kanlı bir iç savaşa sahne olan Sudan’ın batısındaki Darfur bölgesinde “etnik temizlik” yapıldığını belirterek, bundan milisleri sorumlu tuttu.


  2 ABD askeri İslâmı seçti

Afganistan’daki yerel bir gazete, ülkede Taliban direnişçileriyle mücadele eden koalisyon güçleri bünyesindeki 2 ABD askerinin İslâmiyeti seçtiğini bildirdi.


  Kosova’da seçimler Kasım’da yapılacak

Birleşmiş Milletlerin Geçici Kosova Misyonu (UNMİK) Şefi Joachim Rücker ve Kosova Müzakere Ekibi Kosova’da genel ve yerel seçimlerin bu yılın Kasım ayında yapılması konusunda uzlaştı.


  Dağıstan müftü yardımcısı öldü

Rusya’nın Kuzey Kafkasya bölgesindeki Dağıstan Müftü Yardımcısı Kuramagomed-Haci Ramazanov’un içinde bulunduğu aracın infilak etmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.


  Villepin’e soruşturma açıldı

Fransa Eski Başbakanı Dominique de Villepin’e Clearstream skandalı çerçevesinde soruşturma açıladı. Soruşturma, Eski Başbakan Villepin’e yönelik suçlama yapılmasına kadar gidebilir. Villepin, suçsuz olduğunu savunuyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004