Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

MB’den cari açık uyarısı

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, “Yılın ikinci yarısında carî işlemler açığının tekrar artma eğilimine girmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Ancak 2007 yılında bir önceki yıla göre cari işlemler açığının GSMH’ye oranında düşüş olacağı tahmin edilmektedir” dedi. Yılmaz, yıllık enflasyonda görülen düşüş eğiliminin, enflasyon beklentilerine de yansımakta olduğunu söyledi.


Piyasalar dalgalı

ABD’de yüksek faizli mortgage krizinin sektörün geneline yayıldığı endişesi ve finansal ortaklık satın almalarında finansman sorunu yaşandığı yönündek

Kuraklık sucuları sevindirdi

Pet su ve damacana su firmaları satışlarını geçen yıla göre yüzde 28 arttırdı. GıdaSa Genel Müdürü Adnan Erem, ‘’Küresel ısınmanın bir sonucu olarak b


  Doğan, Vatan’ı 18 milyon dolara alacak

Doğan Gazetecilik, Deutsche Bank’a tahsisli olarak 88 milyon dolarlık nakit sermaye artırımı yapacak ve eşzamanlı olarak Vatan Gazetesi’ni 18 milyon dolara satın alacak.


  Turizm geliri 3.7 milyar dolar

Türkiye’nin bu yılın ikinci çeyreğindeki turizm geliri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1 oranında artarak 3.7 milyar dolara ulaştı.


  Türkiye’den Avrupa’ya doğalgaz atağı

Türkiye, Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında bulunma açısından dün İtalya’nın başkentinde önemli bir anlaşmaya imza attı.


  Kale Grubu 50’nci yılını kutluyor

Çanakkale Seramik Fabrikaları kurucusu ve Murahhas Azası İbrahim Bodur, yeni hükümetin kalkınmanın ve gelişmişliği lokomotifi olan sanayi sektörüne gerekli desteği ve teşvikleri vermesini, öncelikle programına almasını sanayi sektörünün haklı olarak beklediğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004