Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süper Kupaya Fenerli ilgisi

Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş’ı Almanya’da karşı karşıya getirecek Süper Kupa için önceki gün itibariyle 12 bin 747 bilet satıldığı açıklandı.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, 5 Ağustos Pazar günü Almanya’nın Köln şehrinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılacak maç için Pazar günü itibariyle 12 bin 747 biletin satıldığı bildirildi.

RheinEnergie Stadı’nda yapılacak karşılaşmaya Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaşlı taraftarlara göre daha fazla ilgi gösterirken, rakibini de bilet satışlarında 3’e katladı. Sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan bölüm için 9 bin 252 bilet satılırken, Beşiktaşlı taraftarların yer alacağı tribün için 3 bin 435 bilet satıldı.

Bu arada final maçında stadın tamamen dolması beklendiği bildirildi. KölnTicket’ın internet sitesi ve satış noktalarından satışı yapılan biletlerin fiyatları 25 ile 150 Euro arasında değişiyor.

Zigiç'in gönlü Ada'da

Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın “Bir transfer daha yapacağız” açıklamasından sonra yeni ismin kim olacağı merakla bekleniyor. İspanya’nın AS gazetesine göre bu isim Racing Santanderli Zigiç. Gazete, Fenerbahçe’nin uzun süredir bu futbolcuyla ilgilendiği iddia ederken, Werder Bremen ve Manchester City’in de devrede olduğunu ileri sürdü. Transferde Zigiç’in tercihinin önemli olduğu vurgulandı ve İngiliz kulübünün daha şanslı olduğu belirtildi. Sarı lacivertli yönetimin uzun boylu bir forvet konusunda ısrarcı olduğu, Zigiç transferinin olmaması takdirinde listedeki diğer isimlerde de bu kriteri ön planda tuttukları öğrenildi.

31.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  RÜŞTÜ EURO 2008’İ İSTİYOR

  Sheriff maçının biletleri satışta

  Potaya Porto Rikolu oyun kurucu

  Süper Kupaya Fenerli ilgisi

  Cimbom Bolu yolcusu

  Trabzon 2-3 oyuncu alacak

  Irak futbolla sevindi

  Golden Foot kimin olacak?

  Jose Mourinho yine gündemde

  Millîler, 22 Ağustos'ta Romanya ile oynayacak

  Arnavutluk Malta maçı Arzuman'ın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004