Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Büyüme için faizler düşmeli

Türkiye Denim Sanayici ve İşadamları Derneği (Denimder) Başkanı Nedim Özbek, ihracata dayalı büyüme için faizlerin düşmesi, kurun yükselmesi gerektiğini bildirdi. Özbek, yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki dönemde ihracata dayalı büyüme hedefleyen hükümetin mevcut kur ve faiz sarmalıyla bunu başaramayacağını, ihracatçının artık maliyetleri finanse etme gücünün kalmadığını savundu.


Özelleştirmede yanlış yapılmasın

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, özelleştirmede yabancı yatırımcıların endişeye düştüğünü belirterek, ‘’Ya başlangıçta bu firmalara, şirketlere ih

Az iş, çok kâr dönemi bitti

Konya Ticaret Odası Başkanı, TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, az iş yapıp çok kâr etme döneminin bittiğini, bundan sonra aynı kâr oranı için da


  İstanbul, ‘memur şehri’ oldu

Ankara, memur şehri olma ünvanını İstanbul’a kaptırdı. Günümüzde devlet memurlarının 1.084’ü 4.500 YTL ve üzerinde maaş alırken, 73 bin 19 memurun aylık maşı 750 YTL’nin altında kalıyor.


  Şanlıurfa Eylül’de doğalgaza kavuşacak

Şanlıurfa’da 2007 yılı Eylül ayı sonunda ilk olarak Yenişehir bölgesindeki 9 mahalleye doğal gaz verilmeye başlanacağı bildirildi.


  Arçelik, Çin’de yatırım yapacak

Arçelik, Çin’de çamaşır makinesi üretim kapasiteli bir tesise sahip olan Changzhou Casa-Shinco Electrical Appliances Co. Ltd. şirketi hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı. Arçelik’ten yapılan yazılı açıklamada, uluslar arası pazarda markalarıyla büyüme stratejisi doğrultusunda uzun zamandır dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olan Çin’i yakından takip eden şirketin, bu pazarda yatırım kararı aldığı bildirildi.


  Grev turizmi çok kötü etkiler

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Türk Hava Yolları’nda (THY) grev olduğunu düşünmek bile istemediğini belirterek, “Türk Hava Yolları’nda bir grev, turizmi çok kötü etkiler” dedi.


  Antalya’ya turist aktı

Antalya Uluslararası Havalimanı’na, hafta sonunda, dakikada 36 turist geldi. Hafta sonunda, Antalya’ya hava yoluyla 102 bin 414 turist geldi. Gümrük polisleri, dakikada 36 turistin pasaportunu mühürleyerek, Türkiye’ye girmelerine izin verdi.


  MTV’de son gün

Motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödemeleri bugün akşam mesai saati bitiminde sona eriyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004