Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gizli operasyon söylenti değil

ABD’nin, terör örgütü PKK’ya karşı Irak’ın kuzeyinde Türkiye ile gizli bir operasyon planladığı iddiasını ilk defa kamuoyuna duyuran Washington Post gazetesinin köşe yazarı Robert Novak, bu haberin kaynağının bir kongre üyesi olduğunu söyledi.


İslâmî Cihad lideri öldürüldü

İslâmî Cihad’ın liderlerinden Riyad Ebu Adas’ın, Batı Şeria’da İsrail askerleriyle çıkan çatışmada öldürüldüğü bildirildi.

İsrail askerleri işgal etti

İsrail askerlerinin dün sabah saatlerinde zırhlı araçlarla Gazze Şeridi’nin güneyine girdiği bildirildi.


  Irak'ta BM'nin rolü artacak

ABD ve İngiltere, Birleşmiş Milletler’in (BM) Irak’taki görev süresini uzatarak bu ülkedeki rolünü arttırmayı amaçlayan bir karar tasarısını, BM Güvenlik Konseyi’nde dolaştırmaya başladı.


  ABD’de 70 bin köprü sakatmış

ABD’nin Minneapolis şehrinde bir köprünün çökmesinin ardından, ülkede 70.000’den fazla köprünün yapısal olarak zayıf olduğu bildirildi.


  Yunanistan tarih yazıyor!

Tarih kitaplarında geçen yıl yaptığı değişiklikle ülke içinde eleştirilere hedef olan Atina, tarih kitaplarında tekrar değişikliğe gitti.


  Chavez’in Sean Penn hayranlığı

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, ABD Başkanı George Bush’u eleştiren ve Irak savaşına karşı çıkan Amerikalı aktör Sean Penn’e övgü yağdırdı.


  Zehirli oyuncaklar toplatılıyor

ABD’li oyuncak imalatçısı Fisher and Price, Çin’de yapılan ve üzerlerindeki boyalarda aşırı kurşun pigmentleri tesbit edilen 1.5 milyon ‘zehirli’oyuncağı piyasadan çekeceğini açıkladı.


  Kara örtü küresel ısınmayı arttırıyor

Hint Okyanusu üzerinde kirliliğin yol açtığı sis tabakasının güney Asya’da küresel ısınmayı art-tırdığı bildirildi.


  Uçakta cep mümkün

ABD’de Federal İletişim Komisyonu (FCC) gelecek yıl ihalesi yapılacak olan uçaklarda cep telefonu ve yazılımlarının kullanımına dair öneriyi kabul etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri