Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GERİ SAYIM BAŞLADI

50. sezonuna girmeye hazırlanan Birinci Futbol Liginin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Geride kalan 49 sezonda ise rekorlar, 'en'ler ve ilginç istatistikler göze çarpıyor.


Kartal'da hüzün

Süper Kupa maçında Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Beşiktaş’ta ise, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, üstün oynadıkları ve kazanmaları gereken bir maçı kaybe

Hürriyet'in haberi yalanlandı

Beşiktaş Kulübü, bir gazetede dün ‘’Başkan’ın Emri’’ başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.


  Van der Sar böyle istedi!

2006/07 Sezonu Premier League ve FA Cup şampiyonları Manchester United ve Chelsea 2007/08 Sezonu öncesi Community Shield (İngiltere Süper Kupası) için tamamen dolu Wembley tribünleri önünde kozlarını paylaştılar.


  Yıldıray hep iyiler arasında

Bundesliga Şampiyonu Stuttgart’ın teknik direktörü Armin Veh, Hertha Berlin’den bu kulübe transfer olan milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ün yıllarca ligin en iyi oyuncularından biri olduğunu söyledi.


  Beyzbolda tarihî rekor!

Amerikan beyzbol ligi, Cumartesi akşamı bir tarihi rekora şahit oldu.


  Fener'de Süper Kupa sevinci

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico Süper Kupayı kazanan takımını iyi oyunundan dolayı tebrik ettiğini ifade ederek, ‘’Ben futbolcularımla yaptığım konuşmalarda onlara kazanmayı öğretiyorum. Bu galibiyetle Fenerbahçe iyi bir moral buldu’’ dedi.


  Formula Futbol Şöleni Sami Yen'de

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek ‘’Formula Futbol Şöleni’’ 22 Ağustos Çarşamba günü Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak. Gösteri maçından elde edilecek gelir, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Umut Çocukları Derneği’ne aktarılacak.


  Yanal: Türkiye kendini ispatladı

Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal, A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası elemelerini geçerek grubundan çıkacak güçte olduğunu söyledi



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri