Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Sıcaklarla gelen hayat disiplini

Ankara’da bütün havalar hep çok sıcak oluyor nedense. Küresel ısınmanın yansımaları olduğu kabul edilen, meteoroloji deyimi ile havalar çok sıcak. Kısa süre önce yapılan genel seçim dolayısıyla siyasî havalar da sıcaktı. Şimdilik o havaları ilgililere bırakıyoruz. Bu yazıda bahis konusu sıcaklık atmosfer havaları ile ilgili olacak. Sıcaklığın pek çok faydalı sonuçlarından bahsedeceğiz. Bunlar;



Daha etkin bir eğitime doğru

Dünyaya gelen, bir şekilde hayatını sürdürür ve sürdürüyor. Rızka ulaşmak için de o kadar gayret sarf etmiyor. Her canlı için hayatta kalacak bir rızk, sanki bir el tarafından sebepler perdesine sarılarak sunulmaktadır. Rızksızlıktan ölen yok.



Misland

Geçen Cumartesi İngilizce ÜDS için bir seminer vermek üzere Elazığ’a gitmiştim. Elazığ’da devasa bir tesisin 1/5’inin açılışı olacağını söylediler ve biz de katılmak istedik. Bu dev tesisin ismi “Misland” olarak belirlenmiş. Misaş marketler zincirinin nihaî halkası olarak tasarlanmış ve yapımına başlanmış. Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Demirbağ önceleri kamyon şoförü imiş.



21. Gazetecilik Seminerleri izlenimleri

En son düzenlenen 21. Gazetecilik Seminerlerine katılanların izlenimlerini de bu hafta yayınlıyoruz. Gazetecilik Seminerleri 2007 YASEM Yaz Okulu programının yapıldığı iki hafta arasında gerçekleştirildi.



 

 Son Dakika Haberleri