Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail’e göre barış “hayal”

Yedioth Ahronoth gazetesi, Barak’ın özel bir konuşmasında, yakın zaman içinde Filistinlilerle barış anlaşmasına varılmasını “hayâl” olarak nitelediğini ve İsrail’in Batı Şeria’dan Filistinlilerin füze saldırılarına çözüm bulunmadan çekilmeyeceğini, bunun da 3-5 yıl süreceğini söylediğini yazdı.


Tiananmen eylemcisi 18 yıl sonra serbest

Çin’in başşehri Pekin’deki Tiananmen meydanında 1989’da düzenlenen “demokratikleşme eylemine” katıldığı için hapse atılan genç, 18 yıl kaldığı cezaevi

Rus uçakları ABD’ye “biraz fazla” yaklaştı

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), TU-95 tipi 2 Rus savaş uçağının Guam adası yakınlarında geniş çaplı bir tatbikata katılan Amerikan donanma gemilerin


  Kürt yönetimi kendi uçağını üretecek

Irak’ın kuzeyindeki bölgesel Kürt yönetimi, bir Kürt işadamına Erbil’de uçak fabrikası kurma ruhsatı verdi.


  Sheehan, Pelosi’ye rakip oldu

Irak savaşında oğlunu kaybettikten sonra yaptığı savaş karşıtı gösteriler sebebiyle ‘’barış annesi’’ ismiyle anılan Cindy Sheehan, Temsilciler Meclisi seçimlerinde, Demokrat Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’ye karşı adaylığını koyduğunu ilan etti.


  Bir helikopter daha zorunlu iniş yaptı!

Irak’ta bir Amerikan askerî helikopterinin Bağdat’ın güneyinde sorunlu iniş yaptığı, olayda iki askerin yaralandığı bildirildi. Amerikan ordusundan yapılan açıklamada, olayın Bağdat’ın 20 kilometre güneyinde çoğunlukla Sünnilerin yaşadığı Yusufiye kasabasında meydana geldiği belirtildi.


  Kerkük’te intihar saldırısı

Irak’ın kuzeyindeki Kerkük şehrinde bir pazar yerinde bombalı araçla düzenlenen intihar saldırısında 7 kişinin öldüğü bildirildi.


  Vietnam sel felâketiyle boğuşuyor

Vietnam’ın orta kesiminde tropik fırtınaların yol açtığı sel felâketinde ölenlerin sayısının 65’e yükseldiği bildirildi.


  Kiliseler, gençleri kendilerine çekemiyor

Amerika’da gerçekleştirilen bir araştırma, Proteston kiliselerinin genç üyelerini kaybettiğini ortaya çıkardı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri