Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY'IN UEFA SINAVI

Galatasaray, UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında bugün Hırvatistan'ın Slaven Koprivnica takımıyla Zagreb'de karşılaşacak. Gradski Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Fransız hakem Staphane Lannoy yönetecek. Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar oynadığı ön eleme karşılaşmalarında üstün performansıyla dikkat çekiyor. Galatasaray, geçmişte oynadığı ön eleme maçlarından yüzünün akıyla çıkmayı bildi.

TOPLAM 57 GOL ATTI

Ön elemelerde bugüne dek toplam 22 maç yapan Galatasaray, bunlardan 17'sini kazanmayı başarırken, yalnızca 5'inde sahadan beraberlikle ayrıldı. ''Cim Bom'', Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında toplam 57 kez fileleri havalandırırken, 19 gol yedi.

HEDEF GRUPLARA KALMAK

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yaptığı açıklamada, UEFA Kupası'nın, iddialı olacaklarını düşündükleri önemli bir kulvar olduğunu belirterek, ''İlk maçtan avantajlı bir skorla İstanbul'a döneceğimizi düşünüyorum. Takımımıza güveniyoruz. Şimdiden başarılar diliyorum'' dedi. Sezgin, UEFA Kupası'ndaki öncelikli hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu kaydederek, ''Tabii bizim için en önemlisi bugün oynayacağımız müsabaka. Tek düşüncemiz bu müsabakadan en iyi şekilde dönmektir'' şeklinde konuştu.

LİNDEROTH KADRODA YOK

Takım oyuncuları konusunda da bilgi veren Adnan Sezgin, Lincoln ve Linderoth'un sakatlıkları nedeniyle kadroda olmadığını açıkladı. Linderoth'un akşam antrenmanın bitimine yakın ayağına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı olarak maça götürülmediğini kaydeden Sezgin, İsveçli futbolcunun Bursaspor maçına kadar iyileştirilmesi için çalışılacağını kaydetti. Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Lincoln'den de yoksun sarı-kırmızılı takımda ayrıca, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle genç Arda da bugünkü maçta forma giyemeyecek.

16.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY'IN UEFA SINAVI

  Kayseri Erciyes bugün Maccabi ile oynuyor

  Tomas'ın sözleşmesi feshedildi

  Gradski Stadı 3 bin kişilik

  Mehmet Scholl futbola veda etti

  Sivaslı Fransergio Kasımpaşalı oldu

  Brezilyalı Cesario İstanbul Belediye'de

  Ayman: Din ve siyaset spora karıştırılmamalı

  Potada Sırplara farklı yenildik

  Kombine kart alana G.Saray forması


 Son Dakika Haberleri