Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ayman: Din ve siyaset spora karıştırılmamalı

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, din ile siyasetin spora karıştırılmaması gerektiğini söyledi. M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantı öncesinde basın mensuplarına, Ayman Abdelaziz'in Sivasspor maçında yaptığı faulün ardından yaşanan olaylar izlettirildi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Ayman, Balili'ye yaptığı faulün normal bir faul olduğunu savunarak, ''Pozisyonda başka bir şey yoktu. Balili'ye taban ile bir müdahalem olmadı. Futbolun içinde bir fauldü. Bu pozisyonun ardından yaşanan olaylarda Musa da Mehmet Yıldız da vardı. Onlar da herkese saldırıyordu'' dedi.7 yıldır Türkiye'de futbol oynadığını dile getiren Ayman, şöyle devam etti:

''5 yıldır da Balili burada. Aramızda belki de 10 tane maç yaptık, hiçbir şey olmadı. Yıllardır Türkiye'deyim. Bugüne kadar bir şey yapmak istesem yapardım. Neden Arap-İsrail savaşı şeklinde söylüyorlar, anlamıyorum. Burada bir olay yaşandı ve Futbol Federasyonu karar verecek. Onlar belki böyle konuşarak Futbol Federasyonunun vereceği kararı etkilemek istiyorlar.''Ayman, din ve siyasetin spora alet edilmesinin yanlış olduğunu ifade ederek, ''Çünkü orada dini karıştırmamak lazım. Biz spor yapıyoruz. Spora din ve siyaset karıştırılmamalı'' diye konuştu. Ayman, dün Sivassporlu oyuncu Balili'yi telefonla aradığını ancak kendisinden özür dilemediğini söyledi.

16.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY'IN UEFA SINAVI

  Kayseri Erciyes bugün Maccabi ile oynuyor

  Tomas'ın sözleşmesi feshedildi

  Gradski Stadı 3 bin kişilik

  Mehmet Scholl futbola veda etti

  Sivaslı Fransergio Kasımpaşalı oldu

  Brezilyalı Cesario İstanbul Belediye'de

  Ayman: Din ve siyaset spora karıştırılmamalı

  Potada Sırplara farklı yenildik

  Kombine kart alana G.Saray forması


 Son Dakika Haberleri