Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

‘İsrail şeytanın bayrağı’

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, “haritadan silinmesini” istediği İsrail’in “şeytanın bayrağı” olduğunu söyledi. Ahmedinejad, başşehir Tahran’daki 2 günlük “Evrensel Ehl-i Beyt Oturumu”nun açılışında yaptığı konuşmada, Irak’ın işgaline değindi ve bunun Müslümanlar arasına fitne sokmak için yapıldığını ifade etti.


Taliban: Görüşmeler başarısız

Afganistan’da bir aydan uzun süredir 19 Güney Koreliyi elinde tutan Taliban, rehinelerin serbest bırakılması için Seul yönetimi temsilcileriyle yapıla

Pasdaran, ABD’yi vurmakla tehdit etti

ABD’nin İran Devrim Muhafızlarını ‘’küresel terör örgütleri’’ listesine alacağı yönündeki haberler, son zamanlarda yumuşama eğilimine giren iki ülke i


  İran’da, askerî helikopter düştü

İran’ın batısındaki Irak sınırında askeri bir helikopterin düştüğü, olayda 6 askerin öldüğü bildirildi.


  Bush karşıtı tişörtcüler tazminat kazandı

Amerika’da Başkan George Bush karşıtı bir tişört giydikleri için gözaltına alınan bir çift, federal yönetime karşı açtıkları davada 80 bin dolar tazminat kazandı.


  Saddam’ın kızı kırmızı bültenle aranıyor

Irak’ın ABD tarafından devrilen ve Ducely dâvâsında aldığı idam cezasıyla asılan devlet başkanı Saddam Hüseyin’in kızı Raghad’ın İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığı bildirildi.


  Afganistan’da intihar saldırısı

Afganistan’ın güneyinde bir ABD konvoyunu hedef alan intihar saldırısında en az 15 kişi öldü, 26 kişi ise yaralandı. Polis şefi Sayed Aga Sagıb, Kandahar şehrinde meydana gelen olayda ölenlerin Afgan olduklarını söyledi.


  Cumhuriyetçiler bir bir dökülüyor

ABD’de Kongre’nin Cumhuriyetçi Partili üyeleri arasında bundan sonraki ilk seçimde aday olmayacağını açıklayanların sayısı artıyor.


  İki vitesli Avrupa fikri trajik bir hata

Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso,Türkiye ile müzakerelerin sürdürülmesi gerektiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri