Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kalitesiz oyuncaklar zehir saçıyor

Ankara Ticaret Odası (ATO), ithal ürünlerin tabi tutulduğu TSE standart zorunluluğunun kaldırılmasının ilk etkisinin oyuncaklarda görüldüğünü belirterek, AB’nin direktifi doğrultusunda, 768 üründe TSE standart zorunluluğunu kaldıran Türkiye’nin, sağlığa zararlı ürünlerle dolduğunu bildirdi.


Dünyada 42 yıllık petrol kaldı

Dünyanın kesinleşmiş petrol rezerv cari üretim düzeyini 42 yıl daha sürdürebilecek düzeyde bulunuyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun hazırladığı

Hayvan varlığımız azalıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından hazırlanan bir rapora göre koyun ve sığır varlığı açısından dünyada ön sıralarda yer alan Türkiye’de, hayvan varl


  Su tasarrufu için alaturka tuvalet

Uzmanlar, Batı dünyasının sifonlu alafranga tuvalete bağımlılığının bu dünyanın çevresel çöküşüne sebeb olabileceğine dikkat çekiyorlar.


  Bolu’ya modern et kesim tesisi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, eski mantar deposu olarak bilinen ve mezbelelik bir halde olan binanın modern ve temiz bir et kesim deposuna dönüştürüldüğünü söyledi. Yılmaz, Bolu’nun modern, hijyenik şartlara azami derecede özen gösterilen modern bir tesise kavuştuğunu belirtti.


  Kurşunsuz benzin ve motorine 6 kuruş zam

Kurşunsuz 95 oktan benzinin ve kırsal motorinin pompa fiyatı, litrede 6 YKr artırıldı.


  Güneydoğu’da kapanan şirket azaldı

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde, bu yıl 7 ayda, yeni kurulan ve kapanan şirketlerin sayısı azaldı.


  Şirketler atık borsasıyla kazançlı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı kurulan atık borsaları, işletmelerin atık bertaraf masraflarından tasarruf etmesi ve sattıkları atıklardan kazanç sağlamasının yanı sıra atıklarla çevreye zarar verilmesini önlüyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri