Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

ŞAŞ: KAVGA ETMEDİM

Galatasay'ın agresif futbolcusu Hasan Şaş, teknik direktör Feldkamp ile hiçbir probleminin olmadığını söyledi. Hasan Şaş, "Bir şey olduğu zaman illa ki Hasan bir kişiyle kavga etmiş, o yüzden oluyor diye böyle basında yazılıp çizilmesi beni çok üzüyor. Özel hayatımı da, aile hayatımı da çok etkiliyor. Artık benim hakkımda lütfen kavga etti denmesin. Zaten ben kavga edersem açık açık bunu yapıyorum" diye dert yandı.

Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile aralarında hiçbir sorun olmadığını açıkladı. Sarı-kırmızılı futbolcu, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadığı Bursaspor maçından sonra hakkında çıkan haberlerle ilgili GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Gelişmeleri basından takip ettiğinin altını çizen Hasan Şaş, ''Daha önce takip etmiyordum ama etmek zorunda kaldım. Çünkü hocayla aramızda polemik çıkarma çabaları maalesef basınımızda var. Şunu birinci ağızdan söyleyebilirim, benim hocayla hiçbir problemim yok. Yardımcı hocalarla veya takım arkadaşlarımla da yok. Aksine, hocası ve takım arkadaşları tarafından çok sevilen bir futbolcuyum. Son dönemde kadroya alınmayınca, 'Hocayla aralarında bir tartışma, bir sürtüşme mi oldu?' diye insanların akıllarına gelebilir. Tabii biz bunlara cevap vermek zorundayız, GSTV aracılığınızla da cevap veriyoruz'' dedi.

KAVGA ETSEM SÖYLERİM

Teknik direktör Feldkamp'ın da basın toplantısında aynı şeyleri söylediğine değinen deneyimli futbolcu, şöyle devam etti: ''Hocayla herhangi bir kavga ortamında benim burada bulunmam mümkün değil. Çünkü takımın patronu odur ve ben onunla herhangi bir tartışma yaşasam zaten burada olmazdım. Benim o kadar da gücüm yok. Ben kulüp başkanı değilim, nihayetinde sözleşmeli bir futbolcuyum. Yani uzun lafın kısası, benimle hoca arasında hiçbir problem yok. Ligde iki maç oynadık, bir tane de Avrupa kupasında maç oynadık. Bir hafta Lincoln oynadı, bir hafta Arda oynadı, bir hafta da ben oynadım. Bu çok doğaldır, hoca belki o maçta beni düşünmemiş olabilir. Ama 40 tane maçımız var, UEFA Kupası maçlarımız olacak, tabii stratejiler maçlara göre belirlendiği için hoca bu hafta beni uygun görmedi, bu da çok normaldir. Ben normal karşılıyorum. Herkesin de böyle karşılamasını istiyorum. Yani Hasan Şaş artık kadroya alınmayacaksa illa ki bir kavga yüzünden kadroya alınmadı diye bence söylenmemesi lazım. Bunu böyle rica ediyorum herkesten.''

ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Hasan Şaş, basında yer alan bu tür iddiaların özel hayatını da olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Hasan, ''Artık normal hayatıma da yansıyor bu huzursuzluk. Bir şey olduğu zaman illa ki Hasan bir kişiyle kavga etmiş, o yüzden oluyor diye böyle basında yazılıp çizilmesi tabii beni çok üzüyor. Özel hayatımı da aile hayatımı da çok etkiliyor'' dedi.

Ağabeylik yapıyoruz

Bu sezon çok genç bir takıma sahip olduklarını belirten Hasan, ''Takımda 15 arkadaşımız çok genç, hepsinin futbol kariyeri daha bir yıllık, iki yıllık. Büyük takıma adapte etmeye çalışıyoruz, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü İstanbul çok zor bir yer. Futbol için sahada ne kadar mücadele ediyorsanız saha dışında da o kadar mücadele etmeniz gerekiyor. Onlara ağabeylik yapıyoruz" dedi.

23.08.2007


 

Higuain'e 5 milyon dolar

Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme yaptığı ve kulübüne 1 milyon 650 bin dolar bonservis bedeli ödeyeceği Arjantinli futbolcu Higuain'e ilk yıl 1 milyon, 2. ve 3. yıllar için de 1 milyon 150'şer bin dolar verecek. Higuain'in maliyeti İstanbul Borsası'na bildirildi..

Beşiktaş'ın yeni transferi Arjantinli futbolcu Federico Higuein'in maliyeti açıklandı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği yazıda, Arjantinli futbolcunun maliyeti hakkında bilgi verdi. River Plate'in futbolcusu Federico Higuain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirilen açıklamada, ''Sözleşme gereği futbolcuya 1. yıl 1.000.000 USD, 2. yıl 1.150.000 USD ve 3. yıl 1.150.000 USD ücret ödenecektir. Transferi ile ilgili, kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1.650.000 USD ve vergileri ödenecektir'' denildi.

ZÜRİH MAÇI 29 AĞUSTOS'TA

Beşiktaş'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, İsviçre'nin FC Zürih takımıyla 29 Ağustos Çarşamba günü yapacağı rövanş maçının biletleri 24 Ağustos Cuma günü satışa çıkarılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, karşılaşmanın biletleri cuma günü Biletix'ten satışa sunulacak. İki takım arasında Zürih'te yapılan ilk maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

ESKİ VE YENİ AÇIK 45 YTL

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.15'de başlayacak maçın bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B-E: 450 YTL, VIP Üst A-F: 350 YTL, VIP Alt A-F: 250 YTL, VIP Alt B-E: 300 YTL, VIP Alt C-D: 350 YTL, Numaralı Orta: 200 YTL, Numaralı Kenar: 175 YTL, Kapalı Üst: 150 YTL, Kapalı Alt: 100 YTL, Yeni ve Eski Açık: 45 YTL.

23.08.2007


 

Anderlecht F.Bahçe'ye 717 bilet ayırdı

Fenerbahçe'nin, Belçika'nın Anderlecht takımıyla 29 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, sarı-lacivertli taraftarlara ayrılan biletlerin satışına başlandı.

sarı-lacivertli kulübe tahsis edilen toplam 717 bilet, İstanbul'da satışa çıkarıldı. Fenerbahçeli taraftarların, 32 ve 46 Avro'luk maç biletlerini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı maraton alt kombine satış noktasından pasaportları ve ilgili vize sayfasının fotokopisi karşılığında satın alabilecekleri bildirildi.

23.08.2007


 

Nürnberg Stadına nezarethane

Nürnberg Stadı'na yapılan nezarethanenin, dünyada, stada yapılan ilk nezarethane olduğu bildirildi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Nürnberg Basın Kulübü işbirliğiyle düzenlenen ziyaret çerçevesinde Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Nürnberg Stadı'nı gezdiler. 60 bin kişilik kapasiteye sahip stadyumun 14 kamera tarafından sürekli izlendiğini kaydeden stat yetkilileri, 2006 Dünya Kupası'na evsahipliği yaptıklarını hatırlattılar. Stadyumda geniş güvenlik önlemleri alındığını vurgulayan yetkililer, bu çerçevede stadyuma nezarethane yapıldığını ve bunun dünyada stada yapılan ilk nezarethane olduğunu bildirdiler.

23.08.2007


 

Emerson Milan'da

İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid'in Brezilyalı orta alan oyuncusu Emerson, 1 yıl aradan sonra yeniden İtalya'ya dönerek Milan'a transfer oldu

Real Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, Milan ile Emerson'un satışıyla ilgili her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, ünlü futbolcunun bonservis bedeli açıklanmadı.

23.08.2007


 

Millî buz patenci Tuğba birinci oldu

Milli buz patenci Tuğba Karademir, Maripaso Üniversitesi'nin düzenlediği ve geliri bölge hastanesinin kanser ünitesine bağışlanan gecede düzenlenen yarışmada birinci oldu.

Her yıl yapılan ve genelde Kanadalı, ABD'li ve Kanada'da yaz kampı için bulunan yabancı sporcuların katıldığı bir yarışma olan Thornhill yaz yarışmalarında birinci olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

23.08.2007


 

Saido 2 yıl Kayserispor'da

Kayserispor, Saido ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, makamındaki törende yaptığı konuşmada, ''Saido'yu ben daha önce istemiştim. O zaman olmadı, Galatasaray'da kalmak istiyordu. Galatasaray da bu futbolcusunu pek vermek istemiyordu. Sonra da bir Malatya macerası oldu. Ama kısmet bugüneymiş. İnşallah Saido burada başarılı olur. Kayserispor'un orta sahasında bir sorun yok ama Saido ile orta sahamız daha da güçlenir'' dedi.

23.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri